dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Adolescentă găsită moartă în baie de tatăl său. Elena urma să-și serbeze majoratul în câteva săptămâni: „Dumnezeu își alege îngerii”

NAȚIONAL. Adolescentă găsită moartă în baie de tatăl său. Elena urma să-și serbeze majoratul în câteva săptămâni: „Dumnezeu își alege îngerii”
22 februarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Mare de lacrimi după moartea Elenei, o tânără de doar 17 ani, ală căror vise nu vor mai apuca să se împlinescă niciodată. Adolescenta a fost găsită moartă în baie de tatăl său. Se pregătea de şcoală, era ultimul an la liceu, învăţa bine şi era iubită de toată lumea. În luna martie urma să-și serbeze majoratul.

Potrivit gorjonline.ro, fata a murit în timp ce făcea baie. Când a fost găsită de părintele său, apa curgea pe trupul ei neînsuflețit. Autoritățile iau în calcul o posibilă intoxicare cu monoxid de carbon sau probleme medicale.

Reprezentanții Liceului Tehnologic Iordache Golescu, unde Elena era elevă, a transmis un mesaj emoţionat.

Cuvintele nu pot exprima și gestiona emoțiile și miile de gânduri ce ne încearcă acum pe toți. Sunt momente în viață când nimic din ceea ce am spune sau face nu poate aduce o alinare. Ne gândim la Mântuitorul nostru Iisus Hristos, care aflând de moartea lui Ioan Botezătorul, prietenul său, a lăcrimat chiar și divinul!

Aceste lacrimi se așază în zilele acestea peste noi toți, cei din marea familie a Liceului Tehnologic „Iordache Golescu”!

Și totuși Raiul este plin de suflete curate și inocente și începând de azi este mai bogat, Elena merge să bucure cu zâmbetul și bunul simț ieșit din comun, pe îngerii lui Dumnezeu!

Elena trăiește acum prin sutele sau poate miile de suflete ale generațiilor liceului nostru!

Să nu uităm că cea mai frumoasă si înaltă formă de iubire este să ne rugăm pentru cineva! Acum cerul se umple de iubirea gândurilor si a rugăciunilor noastre pentru Elena! Să ne veghezi pe toți, elevi și profesori de acolo, de Sus, și îți promitem că fiecare zi însorită ne va aduce aminte de zâmbetul tău inocent! Nu spunem „adio” sau „la revedere”, pentru că între noi și Elena este o mare punte de iubire…. Dumnezeu să odihnească în lumină sufletul tău curat!”, este mesajul conducerii Liceului Tehnologic ”Iordache Golescu” din Găești.

Dispariţia fulgerătoare a Elenei a căzut ca un trăsent pentru familie și prieteni. Pe rețelele de socializare curg mesaje de consoleanțe.

„Dumnezeu să te ierte nepoata mea frumoasă”

„Dumnezeu să o odihnească în pace și să aibă grijă de sufletul ei”

„Condoleanțe familiei păcat de tinerețea ei drum lin înger minunat”

„Doamne câtă durere. Ce tragedie, cuvintele sunt de prisos. D-zeu să o odihnească în pace și condoleanțe familiei!”

„Dumnezeu să o odihnească în pace Amin.. îmi pare rau Condoleanțe familiei..Un alt înger Dumnezeu își alege îngerii”


Sursă foto: Facebook / cronica-gaestiului.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233