dobroge.tv

Live

Iuliana și fetița sa de doar 6 anișori au murit nevinovate, într-un accident provocat de un șofer începător. Și Mihai s-a stins în urma impactului: „Dumnezeu să vă ierte, prietenii mei”. FOTO

Iuliana și fetița sa de doar 6 anișori au murit nevinovate, într-un accident provocat de un șofer începător. Și Mihai s-a stins în urma impactului: „Dumnezeu să vă ierte, prietenii mei”. FOTO
18 februarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Accident cumplit seara trecută între localităţile Ulmu şi Jugureanu din Brăila. O mamă de 22 de ani și fetița sa de doar 6 anișori au murit nevinovate după ce un şofer de 21 de ani a pierdut controlul volanului din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum şi a intrat pe contrasens, izbind violent mașina în care se aflau cele două. Nici tânărul care se face vinovat de accident nu a avut nicio şansă.

Iuliana, o mămică de doar 22 de ani, și fetița sa, în vârstă de 6 ani, au murit, vineri seară, după ce mașina în care se aflau a fost lovită frontal de un alt autoturism. Tânăra nu a mai putut evita impactul, șoferul vinovat intrând pe contrasens. Și cel care a provocat accidentul și-a pierdut viața. Mihai avea 21 de ani și obținuse permisul de conducere acum patru luni, mai exact la mijlocul lunii octombrie 2022, notează debraila.ro.

Singurul care a supraviețuit impactului este un băiat de 15 ani, fratele Iulianei. Acesta a suferit politraumatisme și a fost transportat la spital, însă viața nu îi este pusă în pericol.

Ce spun polițiștii

Vineri, 17 februarie, în jurul orei 18:15, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Făurei, au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe DJ 203 a avut loc un accident rutier.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit faptul că un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din localitatea Vultureni, în timp ce conducea au autoturism pe DJ 203, dinspre localitatea Ulmu către Jugureanu, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, respectiv carosabil acoperit pe porțiuni cu gheață, ar fi pierdut controlul direcției volanului și a pătruns pe contrasens unde a lovit frontal un autoturism ce se deplasa din sens opus, condus de o femeie în vârstă de 22 de ani, din localitatea Ulmu.

La fața locului au intervenit o autospecială de descarcerare, două ambulanțe SAJ și un echipaj SMURD pentru acordarea de ajutor medical de specialitate atât șoferilor cât și a doi pasageri din autovehiculul condus de femeie.

În urma manevrelor de resuscitare efectuate, au declarat decesul femeii, al unei fetițe în vârstă de 6 ani și al șoferului în vârstă de 21 de ani. Un tânăr, în vârstă de 15 ani, din localitatea Ulmu, a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Mare de lacrimi după moartea celor trei

Moartea celor doi tineri dar și a fetiței de șase anișori a venit ca un trăsnet peste familie și prieteni. Pe rețelele de socializare curg mesaje de condoleanțe ale celor care i-au cunoscut și îndrăgit.

„Dumnezeu să vă ierte, prieteni meii. Nici nu îmi vine să cred. Ați plecat mult prea devreme dintre noi. Nu vă voi uita niciodată”

„Mare păcat. Chiar îmi pare foarte rău. Când am auzit, am încremenit. Sincere condoleanțe. Off, Doamne, Costina, știind că am crescut împreună nu m-am așteptat niciodată să pleci. De abia făcusei și tu 22 de ani. Nu pot să înțeleg de ce Dumnezeu ia tocmai oamenii buni. O să îmi aduc aminte de copilăria noastră doar din amintiri. Alessia, să ai grijă de mămica ta și de tăticul tau! Să veghezi asupra lui ca sigur nu e bine”

„Dumnezeu să le ierte. O durere de nemărginită. Un șoc pentru noi toți”

„Dumnezeu să vă ierte și să vă așeze lângă cei drepți. Nu-mi vine să cred, tocmai voi, suflete nevinovate”

„Dumnezeu să-l ierte. Prea devreme ai plecat, Mihai!”

„Dumnezeu sa vă ierte! Nu îmi vine să cred”

„Dumnezeu să te ierte, Mihai!”

„Dumnezeu să-l odihnească în pace!!! Mare durere a lăsat familie. Păcat, viața lui de-abia acum începea.. acum va începe printre îngeri!!”

„Dumnezeu să te ierte, vărul meu! Dumnezeu să vă ierte pe toți, suflete nevinovate”

„Dumnezeu să vă ierte, suflete dragi”


Sursă foto: Facebook / Observator News

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233