dobroge.tv

Live

Alertă în Năvodari! Un bărbat amenință că se aruncă în gol de pe un stâlp. După 4 ore de discuţii cu un negociator, bărbatul a coborât

Alertă în Năvodari! Un bărbat amenință că se aruncă în gol de pe un stâlp. După 4 ore de discuţii cu un negociator, bărbatul a coborât
13 februarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Un bărbat din Năvodari amenință că se aruncă în gol de pe un stâlp, aflat în apropierea Primăriei, după ce a rămas fără loc de muncă. Martorii au sunat la 112.

La fața locului a intervenit Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea cu o autoscară, o autospecială de stingere cu apă și spumă și cu un echipaj SMURD. De asemenea, la fața locului se află și un negociator din cadrul IPJ Constanța.

Se pare că bărbatul a recurs la acest gest după ce ar fi fost dat afară de la locul de muncă.

M-a dat afară, nu știu motivul. Nu am făcut absolut nimic, doar i-am făcut o plângere cumnatei ei și pentru asta m-a dat afară, m-a înjurat, mi-a vorbit urât, nu a folosit codul deontologic. Fiind angajat, fiind lucrător, nu aveam prea multe responsabilități, decât la mătură. Mătură și atât. Îmi întrețineam familia cât de cât, mă bucuram pentru că m-am eliberat din pușcărie și mi-a dat un loc de muncă, dar doamnei îi place doar să aibă sclavi, slugi. Și asta denotă faptul că își bate joc de mine. Voi face orice posibil, mă voi arunca de aici”, spune bărbatul prin intermediul unui live pe rețelele de socializare. 

UPDATE. Pompierii militari din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați în cursul acestei zile, în jurul orei 13.40, prin apel la 112, să intervină în orașul Năvodari, în cazul unei persoane care amenința că se aruncă de pe un releu. Bărbatul se afla la o înălțime de peste 20 de metri. La fața locului au fost alocate o autospecială de stingere cu apă şi spumă, autoscara, precum și o ambulanță SAJ. În sprijin au sosit și polițiștii din cadrul IPJ Constanța cu un negociator. După aproximativ 4 ore de discuții, bărbatul în vârstă de 48 de ani a fost convins să coboare de pe releu. Acesta nu a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost condus la sediul poliției orașului Năvodari.

--știre în curs de actualizare--


Sursă foto: ziuaconstanța.ro / Facebook Florin O.

Sursă video: Facebook Florin O.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233