dobroge.tv

Live

„Educați-vă copiii.. așa preventiv”. Adrian a murit nevinovat în mașina condusă de prietenul său - două familii și-au îngropat băieții: „Mult, mult prea devreme, mă doare inima și sufletu”. FOTO

„Educați-vă copiii.. așa preventiv”. Adrian a murit nevinovat în mașina condusă de prietenul său - două familii și-au îngropat băieții: „Mult, mult prea devreme, mă doare inima și sufletu”. FOTO
24 ianuarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Durere fără margini în rândul a două familii care și-au îngropat copiii mult prea devreme. Adrian a murit la doar 19 ani pe locul din dreapta al unui autoturism, după ce prietenul său în vârstă de doar 23 de ani, a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, izbindu-se în plin de o altă maşină care circula regulamentar.

Cumplitul accident a avut loc pe Dealul Bitii, în afara localității Răbăgani, Bihor, duminică seara.

Comisarul-șef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, a precizat pentru ebihoreanu.ro că în accident au fost implicate două autoturisme.

Apelul 112 a fost înregistrat la ora 20.47. Accidentul rutier s-a produs pe DN76 în afara localității Răbăgani în apropierea drumului comunal 214 care duce la localitatea Săucani. Au fost implicate două autoturisme. Victimele sunt din același autoturism. Se pare că două au fost transportate la spital, iar altor două li se aplică manevre de resuscitare la fața locului”, au transmis atunci reprezentanții Poliției Bihor.

Niciunul dintre cei doi tineri nu au avut nicio şansă. În ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de echipajele medicale trimise la fața locului, nici băiatul de 19 ani, nici tânărul de 23 de ani nu au putut fi salvați.

Mare de lacrimi după moartea celor doi

Vestea morții celor doi tineri a căzut ca un trăsnet peste familie și prieteni. Pe rețelele de socializare curg mesaje de condoleanțe din partea celor care i-au cunoscut și îndrăgit.

„Vestea dispariției fulgerătoare a elevului nostru, B. ADRIAN, clasa a XII-a A, ne-a îndurerat profund. Un gând de mângâiere, compasiune și sincere condoleanțe familiei îndoliate. ADI, vei rămâne mereu în sufletele noastre prin inocența chipului tău, altruismul, pasiunea pentru sport și buna dispoziție împărtășite celor din jur. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Conducerea și cadrele didactice - LPS „Bihorul” Oradea”, este mesajul pe pagina de Facebook a Liceului cu Program Sportiv Bihorul din Oradea.

„Nu ne vine sa credem.. Off Doamne ce durere pentru întreaga familie.. cuvintele sunt prea sărace pentru a exprima aceasta tragedie! Ne rugam pentru voi.. Domnul sa lase mângâierea Lui peste fiecare.. trăim cu nădejdea revederii intr-o zi pe marea de cristal”

„Adișor ai lăsat în urmă un gol imens și o tristețe veșnică! Drum lin spre cer, să ne veghezi de sus! Multă mângâiere părinților și fratiorilor rămași îndurerați”

„Odihnă Veșnică Adrian și Florinel! Ați lăsat o durere imensă în urma voastră! Ați plecat mult prea repede”

„Sincere condoleanțe! Dumnezeu să le dea odihnă veșnică iar familiilor greu încercate mângâiere!”

„Doamne câtă durere! Suntem cu toții copleșiți! Dumnezeu să le dea putere famiilor și să-i mângaie”

„In aceste clipe de adanca tristete este foarte greu sa gasesti cuvintele, pentru ca nimic nu-ti mai poate mangaia sufletul odata cu pierderea fiintei iubite. Dumnezeu sa pună toată puterea Lui peste sufletele voastre, sa le întărească. Iar pe Adisor sa îl primească in împărăția Lui. Sincere condoleante familiei indoliate!”

„Doamne ce trist… Doamne ce trist… El, săracul, a murit nevinovat pentru că celălalt în care a avut încredere s-a dovedit un idiot iresponsabil… Lăsați-l pe Doamne, Doamne, și EDUCAȚI-VĂ COPIII…. Așa, preventiv…”


Sursă foto: Facebook / ISU Crișana

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233