dobroge.tv

Live

JUDEȚUL TULCEA. Biciclist prins cu o alcoolemie de 1,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliția Română: „Ai băut? Stai acasă și dormi”

JUDEȚUL TULCEA. Biciclist prins cu o alcoolemie de 1,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliția Română: „Ai băut? Stai acasă și dormi”
19 ianuarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Polițiștii tulceni au desfășurat miercuri, 18 ianuarie, o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și prevenirea accidentelor de circulație, avându-se în atenție reducerea riscului rutier cauzat de indisciplina bicicliștilor.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 210 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 63.330 de lei, dintre care 71 de sancțiuni fiind aplicate bicicliștilor.

Printre aceștia se numără și un bărbat în vârstă de 44 de ani, din localitatea Mahmudia care a fost depistat în timp ce se deplasa pe o bicicletă, pe str. Școlii din localitate, având o alcoolemie de 1,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Astăzi, bărbatul a apărut într-o postare publicată de Poliția Română pe Facebook.

Exact! Pe bicicletă! Cum se poate descrie valoarea de pe etilotest? Inconștiență, nepăsare, indiferență? PERICOL pe două roți, pentru el și pentru cei din trafic! Printre activitățile colegilor noștri se regăsește și aceasta! Ai băut? Stai acasă și dormi”, este mesajul polițiștilor.

Postarea s-a viralizat rapid, astfel că, la ora publicării materialului, aceasta a strâns peste 750 de reacții, 180 de comentarii și 44 de distribuiri. Unii internauți s-au amuzat, în timp ce ații au cerut sancțiuni dure pentru persoanele aflate în astfel de situații.

„Eu am avut chiar și dublu dar nu m-a oprit nimeni. Am avut noroc...”

„Mă miră faptul că încă mai putea să meargă pe bicicletă, că eu la alcoolemia asta nici pe jos nu mai pot merge”

„Aveți grija, pe bicicleta oamenii aceștia merg mai bine ca pe picioare. Dacă îi opriți riscați să trebuiască să-i duceți acasă cu mașina”

„Cred că și el se ducea acasă să doarmă”

„Poate ar trebui să faceți mai multe controale de genul. Mulți circulă beți cu motosape, tractorașe pe drumurile sătești chiar și pe DN”

„Dacă un șofer ar avea alcoolemia asta ar fi pus la zid.. Fără permis dosar penal + amendă.. Dar un biciclist nu! Doar amendă și gata.. Dacă stau și mă gândesc este un pericol public și un biciclist!! Dacă dai peste unul așa în starea aceasta până se stabilește alcoolemia biciclistului șoferul este cel vinovat (că avea viteză)!!”

„Poate ar trebui făcute mai multe controale de acest gen.Cred că marea lor majoritate merg băuți pe biciclete”


Sursă foto: Facebook Poliția Română

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233