dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Accident cumplit într-o clipă de neatenție: un bărbat de 60 de ani a murit, iar alți doi au fost răniți

NAȚIONAL. Accident cumplit într-o clipă de neatenție: un bărbat de 60 de ani a murit, iar alți doi au fost răniți
19 ianuarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Un accident rutier a avut loc joi pe DN74, în zona comunei Buceş din judeţul Hunedoara, fiind implicate două autoturisme. În urma impactului dintre cele două maşini, un bărbat a murit, iar alte două persoane au fost rănite, scrie news.ro.

ISU Hunedoara a intervenit la accidentul care a avut loc joi pe DN74, cu echipaje de descarcerare.

Două echipaje operative ale Secţiei de pompieri Brad au intervenit, astăzi, pentru descarcerarea şi acordarea ajutorului medical calificat persoanelor accidentate în urma impactului deosebit de violent dintre două autoturisme. Accidentul s-a produs pe DN 74, în localitatea Mihăileni, comuna Buceş”, a transmis ISU Hunedoara.

Două persoane au fost rănite, iar o a treia a decedat.

Pompierii sosiţi la locul evenimentului, au găsit una dintre victime, şoferul unui autoturism, încarcerat şi cu traumatisme incompatibile cu viaţa. Celelalte două victime, conştiente şi cooperante, aflate în cel de-al doilea autoturism, au fost asistate medical la faţa locului, de către echipajele SMURD şi SAJ şi ulterior s-a asigurat transportul acestora la Centrul de Primiri Urgenţe din municipiul Brad”, a mai precizat ISU Hunedoara.

Potrivit IPJ Hunedoara, în jurul orei 11.30, poliţiştii au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe raza satului Mihăileni, în zona podului peste râul Crișul Alb.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat faptul că un bărbat în vârstă de 60 de ani, din comuna Crișcior, în timp ce conducea un autoturism pe DN 74, din direcția Brad – Abrud, la intersecția DJ 742B, nu s-ar fi asigurat corespunzător la schimbarea direcției de deplasare (prin viraj spre stânga) şi a intrat în coliziune frontală cu autoturismul care circula din direcția Abrud-Brad, fiind condus de un tânăr de 27 de ani, din comuna Crișcior.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto de 60 de ani şi rănirea conducătorului auto de 27 de ani şi a unui bărbat în vârstă de 48 de ani, pasager în autoturismul condus de tânăr.


Sursă foto: news.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233