dobroge.tv

Live

Încă o familie își îngroapă copilul, ucis de un șofer teribilist, la doar 23 de ani. Ionuț s-a stins după 16 zile de comă: „Nu este drept ca un băiat care iubește viața, deștept și muncitor să sfârșească așa”

Încă o familie își îngroapă copilul, ucis de un șofer teribilist, la doar 23 de ani. Ionuț s-a stins după 16 zile de comă: „Nu este drept ca un băiat care iubește viața, deștept și muncitor să sfârșească așa”
18 ianuarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Durere fără margini într-o familie din județul Galați după ce Ionuț și-a găsit sfârșitul în urma unui accident cumplit. Tânărul de 23 de ani a ajuns în stare gravă la spital. După 16 zile de comă, inima lui Ionuț a încetat să mai bată.

Cu două minute înainte de miezul nopții, Ionuț și prietenii lui se aflau pe stradă, așteptând să sărbătorească trecerea în noul an. Însă, au fost loviți de un șofer de 23 de ani care ulterior a fugit de la fața locului -- detalii aici: NAȚIONAL. A lovit cu mașina mai multe persoane în noaptea de Revelion și a fugit: un tânăr de 23 de ani, rănit grav, a murit după 16 zile de comă

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Tecuci au stabilit faptul că mai multe persoane, care se aflau pe partea carosabilă şi sărbătoreau noul an, au fost acroşate de un autoturism. Imediat după acest accident rutier, conducătorul auto a abandonat autoturismul şi a fugit de la faţa locului împreună cu o altă persoană, pasager pe bancheta dreapta faţă”, a transmis IPJ Galaţi.

Șase persoane au fost atunci rănite. Două fete de 18, respectiv 23 de ani și patru băieți cu vârstele de 19, 23, 25 şi 30 de ani. Toți au fost preluaţi de echipajele de la Ambulanţă şi au fost transportaţi la Spitalul Municipal Anton Cincu din Tecuci. Cel mai grav rănit a fost Ionuț, care a fost preluat în comă.

Șoferul, un tânăr de 23 de ani, din satul Toflea, comuna Brăhăşeşti, judeţul Galaţi, dar și pasagerul de pe locul din dreapta au fost identificați de polițiști. Oamenii legii menționează că accidentul rutier a avut loc în condiţii de ceaţă densă. Șoferul a declarat că din acest motiv nu ar fi observat persoanele aflate pe partea carosabilă. De asemenea, a precizat că a plecat din zona în care s-a produs accidentul de frica reacţiei celorlalte persoane aflate la faţa locului.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru infracţiunile de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului producerii accidentului.

„Ulterior, la data de 16 ianuarie 2023, tânărul de 23 de ani care a fost rănit grav în accidentul rutier a decedat. Poliţiştii Biroului Rutier Tecuci au extins cercetările în cadrul dosarului penal şi pentru infracţiunea de ucidere din culpă”, a mai transmis IPJ Galaţi.

Mare de lacrimi după moartea lui Ionuț

Tânărul iubit de foarte mulți oameni a lăsat în urmă multă durere. Mesajele de condoleanțe curg pe rețelele de socializare.

„Drum lin spre cer, Ionuț! Nu pot să cred că este adevărat, pare ireal faptul că ai plecat dintre noi atât de devreme și într-un mod atât de strașnic! Nu este drep ca un băiat care iubește viața, deștept, muncitor și săritor în ajutorul celoralalti să sfârșească așa! Te vom păstra în inimile și în amintirile noastre pentru totdeauna! Ai lăsat o mare durere în urma ta! Dumnezeu să dea multă putere părinților tăi, fratelui tău, întregii familii dar și prietenilor tăi să poată accepta pierderea ta. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească de-a dreapta Lui. Ai ales chiar și în ultimile momente să ajuți aproapele tău”

„Drum lin spre îngeri! Nu cred că este adevărat…”

„Drum lin spre cer, suflet bun!”

„Dumnezeu să-l odihnească în pace, un om minunat care va fi greu de uitat ca nu mai e printre noi . Rămas bun! Dumnezeu să te odihnească în pace om bun! Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tau, odihnește-te în pace Condoleanțe familiei!”

„Drum lin spre cer, Dumnezeu să te odihnească în pace suflet drag, nu te vom uita niciodată”

„Dumnezeu să te odihnească în pace, prieten drag! Cuvintele sunt de prisos. Dumnezeu să te așeze de-a dreapta Lui, Ionuț”


Sursă foto: Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233