dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Urmărire ca-n filme noaptea trecută. Polițiștii au tras 13 focuri de armă pentru a opri un șofer beat

NAȚIONAL. Urmărire ca-n filme noaptea trecută. Polițiștii au tras 13 focuri de armă pentru a opri un șofer beat
14 ianuarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Urmărire ca-n filme noaptea trecută în comuna Dobrosloveni, județul Olt. Polițiștii au tras mai multe focuri de armă pentru a opri un șofer de 29 de ani care conducea beat.

Un bărbat, aflat sub influența băuturilor alcoolice, se afla la volanul unei mașini, noaptea trecută, în comuna Dobrosloveni, județul Olt. Polițiștii l-au identificat pe conducătorul auto și au încercat să-l oprească. Acesta nu s-a supus semnalului regulamentar de oprire, motiv pentru care agenții de Poliție au plecat în urmărirea acestuia. Tânărul de 29 de ani a fost oprit cu 13 focuri de armă, pe un câmp din afara comunei Dobrosloveni. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, scrie Observator News.

La data de 13 ianuarie, în jurul orei 23.15, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar conduce un autoturism sub influența băuturilor alcoolice, în comuna Dobrosloveni. În urma activităților desfășurate, la data de 14 ianuarie, în jurul orei 01.15, polițiștii Serviciului Rutier Olt au depistat autoturismul reclamat, pe Drumul Județean 642, în comuna Dobrosloveni.

Deși polițiștii au efectuat semnalul regulamentar de oprire, conducătorul auto nu s-a supus măsurii, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea autoturismului în cauză. Autoturismul a fost oprit pe un câmp din afara comunei Dobrosloveni, iar la volanul acestuia a fost identificat un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din localitate.

În cadrul activităților de urmărire, întrucât conducătorul auto nu s-a supus somațiilor, polițiștii au executat 13 focuri cu armamentul din dotare. În urma evenimentului, nu au existat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la Spitalul Municipal Caracal pentru prelevarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, fiind continuate cercetările”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.


Sursă foto: Poliția Română

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233