dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Familie împietrită de durere după ce Roxana Andreea a murit la doar 26 de ani, la câteva ore după ce a născut prin cezariană: „Mi-ai dăruit o fetiță și ne-ai părăsit”

NAȚIONAL. Familie împietrită de durere după ce Roxana Andreea a murit la doar 26 de ani, la câteva ore după ce a născut prin cezariană: „Mi-ai dăruit o fetiță și ne-ai părăsit”
13 ianuarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Durere fără margini pentru o familie din comuna Românaşi, judeţul Sălaj, după ce Roxana Andreea D. a murit la doar 26 de ani, la doar câteva ore după ce a născut prin cezariană.

Potrivit sportulsalajean.ro, Roxana Andreea se pregătea să aducă pe lume o nouă minune și s-a prezentat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău pe 10 ianuarie 2023 pentru operaţia de cezariană.

Apropiații spun că tânăra era în al nouălea cer şi radia de fericire pentru că urma să dea naştere unui copil. Nimic nu părea să prevestească tragedia ce urma să se întâmple la numai câteva ore după naştere.

Tânăra a făcut mai întâi un set de analize, care nu ar fi arătat probleme de sănătate. Mai apoi, ea a urcat pe masa de operaţie şi a avut loc cezariana. Din păcate, la doar câteva ore de la intervenţia chirurgicală, Roxana Andreea s-a stins din viaţă.

În timp ce familia tinerei este devastată, reprezentanţii Spitalului nu pot oferi deocamdată detalii despre acest caz tulburător.

Până când nu vor ieşi rezultatele finale de la autopsie, nu putem să oferim cauza exactă a decesului. În acest moment, nu avem un diagnostic clar. După finalizarea autopsiei, vom reveni cu detalii. Tânăra a venit la Spitalul Judeţean strict pentru naştere, nu a fost internată în prealabil”, a menţionat Alina Tarba, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, pentru ziarul Ştirile din Sălaj.

Mare de lacrimi după moartea tinerei mămici

Vestea morții tinerei a venit ca un trăsnet peste familie și prieteni. Zeci de mesaje de condoleanțe au fost postate pe rețelele de socializare de cei care au îndrăgit-o pe Roxana Andreea.

„Draga mea soție, mămică, ne-ai lăsat cu inma îndurerată și ai plecat dintre noi. Dumnezeu să te ierte vei rămâne mereu în sufletele noastre. Ai fost si vei rămâne în inimile noastre. Nu mai am cuvinte. Ai fost un suflet minunat. Mi-ai dăruit o fetiță și ne-ai părăsit. Te iubim mult”, a scris soțul tinerei.

„Nu-mi vine să cred. Drum lin printre îngeri”

„Condoleanțe, Dumnezeu să o odihnească. Și vouă, familiei, să vă dea putere să treceți peste această încercare. Sănătate și creștere curată fetiței”


Sursă foto: sportulsalajean.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233