dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Un bărbat de 50 de ani a fost ucis cu mai multe lovituri de cuțit de un coleg, la locul de muncă

NAȚIONAL. Un bărbat de 50 de ani a fost ucis cu mai multe lovituri de cuțit de un coleg, la locul de muncă
09 ianuarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Un bărbat de 50 de ani a murit, luni, după ce a fost agresat de un coleg, chiar în incinta unei firme din Craiova. Cei doi s-ar fi certat în vestiar, moment în care unul dintre ei a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe acesta de mai multe ori.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis că poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi, luni dimineaţă, prin apel de urgenţă 112, cu privire la faptul că, în incinta unei societăţi comerciale din Craiova, un bărbat a fost agresat fizic.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii, fiind găsit un bărbat de 50 de ani, din municipiul Craiova, în stare de inconştienţă. A fost solicitată şi o ambulanţă din cadrul SAJ Dolj, din păcate fiind constatat decesul bărbatului de 50 de ani. Sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, a fost constituită echipă complexă de cercetare, formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului Criminalistic”, a anunţat IPJ Dolj.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul.

Potrivit unor surse judiciare citate de Adevărul, crima a avut loc la firma de locomotive SC Reloc SA din Craiova. Doi dintre angajați au început să se certe în vestiar, iar unul dintre dintre ei a scos un cuțit și l-a înjunghiat de mai multe ori în zona toracică.

Agresorul se află în custodia poliţiştilor şi urmează să fie audiat, potrivit News.ro. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul.


Sursă foto: adevarul.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233