dobroge.tv

Live

„Plecați pe ultimul drum atât de devreme”. Mare de lacrimi după ce Alexandra și Robert și-au pierdut viața într-un accident cumplit: „Dumnezeu a luat în împărăția Lui două suflete nevinovate”

„Plecați pe ultimul drum atât de devreme”. Mare de lacrimi după ce Alexandra și Robert și-au pierdut viața într-un accident cumplit: „Dumnezeu a luat în împărăția Lui două suflete nevinovate”
09 ianuarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Accident cumplit seara trecută pe un drum din județul Bistrița-Năsăud. Un autocar cu zeci de persoane și o mașină s-au ciocnit. Impactul a fost devastator. Doi tineri și un bărbat din mașină au murit pe loc, în timp ce un alt pasager a ajuns la spital.

Reprezentanţii ISU Bistriţa-Năsăud au precizat că echipajele de intervenţie au găsit la locul solicitării patru victime încarcerate, dintre care trei erau de cod negru, având leziuni incompatibile cu viaţa (femeie 20 de ani, bărbat 21 de ani, bărbat 40 de ani).

Potrivit suceavalive.ro, la volanul mașinii se afla Robert, un tânăr de doar 21 de ani. Alături de el, în mașină se afla unchiul său, un bărbat de 40 de ani, Alexandra, în vârstă de 20 de ani și Daniel, un tânăr de 21 de ani. Cei patru se îndreptau spre Cluj-Napoca, acolo unde tinerii erau studenți, în timp ce bărbatul care se afla cu ei urma să ajungă la aeroport pentru a prinde avionul spre Italia.

Daniel a fost singurul care a supraviețuit. „Echipajele de descarcerare au procedat, în prima faza, la extragerea pasagerului care se afla pe locul din dreapta spate, conştient şi cooperant, cu multiple leziuni rezultate în urma impactului. Victima - un bărbat, în vârstă de aproximativ 20 de ani - a fost preluată de echipajul de terapie intensiva mobilă SMURD, stabilizată şi evacuată la UPU SMURD Bistriţa pentru îngrijiri medicale”, a arătat sursa citată.

Cele 37 de persoane din autocar au fost evaluate din punct de vedere medical. O persoană avea o plagă superficială, a primit asistenţă medicală la locul accidentului şi a refuzat transportul la spital. Toţi pasagerii autocarului şi-au continuat deplasarea spre localitatea Sighetu Marmaţiei cu un alt autocar pus la dispoziţie compania de transport.

CITEȘTE ȘIÎncă un accident cumplit pe şoselele din ţară. O fată de 20 de ani, un băiat de 21 de ani şi un alt bărbat au murit în această seară

Mare de lacrimi după moartea tinerilor

Vestea morții lui Robert și a Alexandrei a venit ca un trăsnet pentru familii și apropiați. Pe rețelele de socializare curg mesaje de condoleanțe pentru cei doi.

„Dumnezeu a luat în împărăția Lui două suflete nevinovate, doi tineri care aveau toată viața înainte și care cu siguranță ar fi ajuns unde și-au propus.

Robert, poate cel mai sincer și cel mai corect om, un băiat cu un bun simț pe care rar îl mai întâlnești în ziua de astăzi, un om cu un caracter minunat și mai presus de toate un prieten de încredere. În loc să ne mai întâlnim la un fotbal împreună, acum stăm și te așteptăm acasă pentru a te conduce cu toții pe ultimul tău drum...

Alexandra, o fată extrem de minunată și specială, cu un suflet enorm de mare, o persoană inimoasă care avea multe de arătat în viață. Poate una din singurele prietene cu care am putut discuta orice și mereu mi-a ascultat problemele, dându-mi de fiecare dată un sfat care mă ajuta...Acum pleci pe ultimul tău drum atât de devreme...

Dumnezeu să vă odihnească și să vă așeze în împărăția cerurilor”

„Alexandraaaaa, draga mea verișoara prea repede ai plecat de lângă noi. Dumnezeu să te odihnească!!”

„Doamne nu pot să cred, câtă durere ai lăsat în urmă suflet frumos! Drum lin printre îngeri, Alexandra!”

„Dumnezeu sa o odihnească prea tinară a plecat într o lume mai bună putere familiilor”

„Dumnezeu să-i ierte ,sincere condoleanțe familiilor, atât de greu încercate! Părinților, să le dea Dumnezeu puterea necesară, pentru a trece peste această cumplită tragedie!! Lacrimi și flori dragilor!!”


Sursă foto: mesager24.ro / Facebook

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233