dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Urmărire ca-n filme seara trecută. Un pieton a rămas fără un picior după ce un șofer fugărit de oamenii legii a dat peste el - Un polițist a ajuns la spital în stare gravă. FOTO

NAȚIONAL. Urmărire ca-n filme seara trecută. Un pieton a rămas fără un picior după ce un șofer fugărit de oamenii legii a dat peste el - Un polițist a ajuns la spital în stare gravă. FOTO
07 ianuarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Urmărire ca-n filme seara trecută pe străzile din Buzău. Un pieton a rămas fără un picior, după ce un șofer fugărit de oamenii legii a dat peste el. Atât mașina de poliție, cât și autoturismul urmărit au fost distruse. Totul a pornit de la faptul că șoferul a alimentat de la o benzinarie și a plecat fără să plătească. Nu avea nici permis, iar maşina avea montate placuţe de înmatriculare false.

Potrivit IPJ Buzău, în timp ce un echipaj de poliţie desfăşura activităţi de supraveghere şi control al traficului pe DJ 203 P, a făcut semn să oprească unui autoturism dat în consemn pentru că a alimentat cu combustibil la o staţie din Râmnicu Sărat şi nu a achitat, însă şoferul nu a oprit.

Ca urmare, s-a pornit în urmărirea autoturismului, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune.

Autoturismul urmărit, condus de către un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Galaţi, a ieşit în afara carosabilului, a surprins şi accidentat un pieton, a lovit un gard şi un stâlp de electricitate.

În timpul deplasării, conducătorul autospecialei de poliţie, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Râmnicu Sărat, ar fi intrat în coliziune cu un tub de beton, ulterior lovind un stâlp de electricitate.

În urma evenimentului rutier, două persoane au necesitat îngrijiri medicale - şoferul autospecialei de poliţie şi pietonul, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Valea Râmnicului, fiind preluate de ambulanţă şi transportate la spital.

Din verificările efectuate în bazele de date s-a stabilit faptul că şoferul de 27 de ani nu deţine permis de conducere, maşina pe care o conducea era neînmatriculată şi avea numere false.

Tânărul de 27 de ani a fost transportat la spital pentru prelevarea de mostre biologice, urmând sa fie transportat la sediul Poliţiei municipiului Râmnicu Sărat pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul şi luarea măsurilor legale.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Pietonul și polițistul, în stare gravă

În localitatea Rubla, șoferul a pierdut controlul mașinii într-o curbă şi a ajuns pe trotuar, unde a accidentat grav un pieton. Poliţistul care îl urmărea a frânat brusc şi a ajuns şi el cu maşina într-un cap de pod. Impactul a fost atât de puternic, încât pietonul a rămas fără un picior. De asemenea, poliţistul rănit în timp ce se afla în urmărirea tânărului este internat în spital, în stare gravă.

În urma accidentului rutier produs pe raza localităţii Valea Râmnicului, la U.P.U.-SMURD au fost transportate două victime. Este vorba despre un bărbat (pieton) rănit grav, cu amputaţie de gambă, internat în secţia A.T.I.- Ortopedie, introdus de urgenţă în sala de operaţie. Cealaltă victimă, poliţist, a suferit fractură de peroneu şi contuzie pulmonară. Este internat în secţia A.T.I.- Chirurgie”, a declarat purtătorul de cuvânt al SJU Buzău, Adriana Bunilă.


Sursă foto: news.ro / repoterbuzioan.ro

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233