dobroge.tv

Live

UPDATE. Accident grav în zona localității Gura Dobrogei: trei mașini s-au ciocnit, cinci persoane au fost rănite. A intervenit elicopterul SMURD. GALERIE FOTO

UPDATE. Accident grav în zona localității Gura Dobrogei: trei mașini s-au ciocnit, cinci persoane au fost rănite. A intervenit elicopterul SMURD. GALERIE FOTO
27 decembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină marți, 27 decembrie, pe DN22, în zona localității constănțene Gura Dobrogei.

Potrivit primelor informații, o mașină s-a răsturnat în afara părții carosabile. O persoană a fost rănită. Victima este încarcerată.

La fața locului intervine Descarcerarea Fripis, o Autospecială de stingere cu apă și spumă de la Midia, un echipaj SMURD B Palas, dar și elicopterul SMURD.

Intervenția este în desfășurare.

UPDATE 12.00. Potrivit pompierilor, în accident au fost implicate trei mașini. O mașină este răsturnată, una este ieșită în decor, iar cea de-a treia a rămas pe carosabil.

Din autoturismul răsturnat au rezultat trei victime: o femeie de 55 de ani, un bărbat de 54 de ani și o femeie de 26 de ani. Bărbatul și femeia de 26 de ani sunt asistați medical de echipajul SMURD B Palas, iar femeia de 55 de ani este asistată de medicul de pe elicopterul SMURD.

Din autoturismul ieșit în decor a rezultat o victimă, o femeie de 35 de ani care refuză momentan îngrijirile medicale.

Din mașina rămasă pe carosabil a rezultat o victimă, un bărbat de 50 de ani care primește îngrijiri medicale de la echipajul SMURD B2 Midia.

Femeia de 54 de ani va fi preluată de elicopterul SMURD.

UPDATE 12.20. Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, la locul solicitării au fost găsite trei victime cu traumatism-cranio cerebral. Dintre acestea, două refuză transportul la spital, iar cea de-a treia, o femeie, confuză, a fost preluată de elicopterul SMURD și transportată la Spitalul Județean Constanța.

UPDATE 13.00. Dintre cele două victime care au refuzat inițial transportul la spital, una s-a răzgândit. Astfel că, două persoane au ajuns la Spitalul Județean Constanța, informează reprezentanții SAJ Constanța.

Ce spun polițiștii

Astăzi, în jurul orei 11.15, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 22, în afara localității Tariverde.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de doi bărbați, de 52, respectiv 54 de ani, care circulau din sensuri opuse.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului primului autoturism, precum și a unei pasagere din cel de-al doilea autoturism.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.


Sursă foto: ISU Dobrogea

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233