dobroge.tv

Live

Mamă distrusă de durere după ce fiica ei de 19 ani a murit în mașina condusă de un șofer drogat, de 18 ani: „Ce absurd… Anul trecut a primit îngerași de Crăciun, anul acesta este unul din ei”

Mamă distrusă de durere după ce fiica ei de 19 ani a murit în mașina condusă de un șofer drogat, de 18 ani: „Ce absurd… Anul trecut a primit îngerași de Crăciun, anul acesta este unul din ei”
26 decembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Familie distrusă de durere după ce Ioana, fiica lor de 19 ani a murit nevinovată, în ziua de Crăciun, în mașina unui șofer de 18 ani, drogat. Tragedia s-a produs în sectorul 1 al Capitalei. Tânăra de 19 ani se afla pe locul din dreapta. Șoferul a pierdut controlul volanului, a lovit două mașini parcare, apoi s-a răsturnat. Pentru Ioana, nu s-a mai putut face nimic.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că un tânăr în vârstă de 18 ani a condus un autoturism pe şos. Gheorghe Ionescu-Siseşti dinspre bd.Bucureştii Noi către str.Ion Ionescu de la Brad şi ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, moment în care s-a răsturnat, iar din impact a lovit două autovehicule parcate.

CITEȘTE ȘI: NAȚIONAL. Tragedie în ziua de Crăciun. O tânără a murit nevinovată după ce prietenul ei s-a răsturnat cu mașina: șoferul de 18 ani era drogat

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul Alcooltest, rezultatul indicat fiind 0, iar la testarea preliminară cu aparatul DrugTest, a relevat prezenţa în organism a substanţelor psihoactive. Potrivit puterea.ro, tânărul ar fi consumat opiu.

Potrivit Observator News, la audieri, şoferul a dat vina pe un motociclist care i-ar fi tăiat calea.

Mare de lacrimi după moartea Ioanei

Vestea morții Ioanei a venit ca un trăsnet peste familie și prieteni. Mesajele de condoleanțe curg pe rețelele de socializare.

„Ce absurd… Anul trecut a primit îngerași de Crăciun, anul acesta este unul din ei”, a scris mama tinerei.

„Nu pot sa cred! Drum lin către îngeri, Ioana noastră dragă. Condoleanțe familiei îndurerate”

„Ioana draga mea…..nu vreau să accept așa ceva! Acum ceva timp doar ce am vorbit…. Să ne vedem, să ieșim când vin acasă. Îmi plânge tot corpul…toată inima. Iubita mea frumoasă nu….”

„Te știu de la 4-5 ani…. Ioana. L-am rugat pe Dumnezeu să nu fie adevarăt…..nu vreau să accept”

„O să-mi lipsești atât de mult!!!!!! Nu-mi poate accepta inima că este adevarat! O să mă gândesc la tine zi și noapte! Te iubesc tare tare mult, Ioana mică pe care o știu de la 5 anișori. Condoleanțe familiei! Nici nu îmi pot imagina prin ce durere se trece acum….”

„O tragedie care ne-a rupt sufletul...zbor lin cu îngerii, copil frumos...mult prea devreme Ioana”


Sursă foto: puterea.ro / antena3.ro / Facebook Breaking News Giurgiu

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233