dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Adolescentă de 13 ani obligată să se prostitueze chiar de propria mamă. Femeia a fost arestată preventiv

NAȚIONAL. Adolescentă de 13 ani obligată să se prostitueze chiar de propria mamă. Femeia a fost arestată preventiv
22 decembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

O adolescentă de 13 ani din Bucureşti a fost obligată chiar de mama ei să întreţină relaţii sexuale pe bani şi alimente, informează DIICOT, joi, într-un comunicat de presă. Atât femeia, cât şi un cunoscut al acesteia, care ar fi exploatat-o sexual pe minoră, au fost arestaţi preventiv, potrivit Agerpres.

„În perioada 2017 - 2019, o inculpată şi-a exploatat sexual copilul minor (în vârstă de 13 ani la momentul debutului activităţii infracţionale), obligând-o să practice prostituţia în scopul obţinerii unor sume de bani şi alimente, care să acopere nevoile primare ale minorei şi ale sale. Cu privire la cel de-al doilea inculpat s-a reţinut că, în perioada aprilie - mai 2019, a adăpostit persoana vătămată minoră în locuinţa sa şi a exploatat-o sexual, prin obligarea la întreţinerea de relaţii sexuale cu diverşi clienţi, apropiaţi ai inculpatului.

Activitatea infracţională a fost desfăşurată cu consimţământul mamei persoanei vătămate. În aceeaşi perioadă, profitând de imposibilitatea persoanei vătămate minore de a-şi exprima în mod valabil voinţa, inculpatul a întreţinut relaţii sexuale cu aceasta”, precizează DIICOT.

La data de 21 decembrie 2022, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor pentru o perioadă de 30 de zile.

„Pe parcursul urmăririi penale, persoana vătămată a beneficiat consiliere psihologică, precum şi de toate drepturile şi măsurile de protecţie prevăzute de Codul de procedură penală”, menţionează DIICOT.

Acţiunea a fost realizată cu sprijinul poliţiştilor din cadrul BCCO Ploieşti şi BCCO Bucureşti şi a beneficiat de sprijinul operaţional al Jandarmeriei.


Sursă foto: adevarul.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233