dobroge.tv

Live

Cosmin a fost ucis la doar 15 ani de un șofer beat. Tânără marcată de ce a văzut la Urgențe, când mama a primit vestea morții fiului: „Aș vrea să vadă cândva filmarea acel nenorocit de om. Să vadă cum arată suferința unei mame”

Cosmin a fost ucis la doar 15 ani de un șofer beat. Tânără marcată de ce a văzut la Urgențe, când mama a primit vestea morții fiului: „Aș vrea să vadă cândva filmarea acel nenorocit de om. Să vadă cum arată suferința unei mame”
10 decembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Durere fără margini pentru o familie din județul Buzău. Fiul lor, Cosmin, a murit la doar 15 ani după ce a fost lovit de un șofer beat. Bărbatul a fost testat alcoolscopic, aparatul indicând 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. O tânără care se afla la spital a fost profund marcată de ce a văzut la Urgențe, când mama a primit vestea morții copilului ei.

Tragedia s-a produs vineri după-amiază. Potrivit buzoienii.ro, Cosmin era elev în clasa a IX-a la Colegiul Tehnic. Mergea pe jos de acasă către oraș. În momentul în care cobora podul de la Vadu Pașii, a fost spulberat de o mașină condusă de un șofer beat.

Șoferul vinovat a fost oprit câteva sute de metri mai jos de un alt participant la trafic. Şoferul a fost testat alcoolscopic, aparatul indicând 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost transportat la unitatea medicală pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

CITEȘTE ȘI: NAŢIONAL. Un băiat de 15 ani a fost omorât în această seară de un şofer beat. Etilotestul a indicat 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat

„Aș vrea să vadă cândva filmarea acel nenorocit de om, să vadă cum arată suferința unei mame”

Rudele lui Cosmin au ajuns într-un suflet la Unitatea Primiri Urgență a Spitalului Județean Buzău. Răpusă de durere, mama băiatului s-a rugat în genunchi pentru ca fiul ei să fie salvat. Din păcate, după ce au încercat să-l resusciteze timp de o oră, medicii au fost nevoiți să declare decesul.

O tânără din Buzău a mărturisit pe grupul InfoTrfic Buzău că se afla în curtea spitalului atunci când mama lui Cosmin se ruga ca fiul ei să fie salvat. Tânăra mărturisește că a filmat întreaga scenă în speranța că, într-o zi, șoferul vinovat va putea vedea „cum a distrus acei părinți și a omorât un copil nevinovat”. Redăm în continuare mesajul acesteia

[Pieton în vârstă de 15 ani accidentat mortal de un şofer „rupt de beat” ...] ... așa arată știrea din mediul online. Dar mi-a fost dat să văd mai multe ... să văd durerea, suferința, țipetele și disperarea mamei.. le-am văzut şi m-au marcat!

Mă aflam la Spitalul Județean când mama a fost anunțată că i-a decedat copilul... am fost martoră la scene greu de privit sau de ascultat! Am filmat, dar am făcut-o din mai multe motive! Aș vrea să vadă cândva filmarea acel nenorocit de om ... să vadă cum arată suferința unei mame, să vadă cum a omorât un copil nevinovat!

Sunt mamă, sunt om, iar acest episod m-a marcat enorm de mult! Nu știu cine este șoferul, dar îi

doresc să stea mulți ani unde trebuie! Cum să te urci la volan în halul ăla, ordinarule???? Sincere condoleanțe familiei, putere multă să treacă peste așa ceva.. lar ție, COSMIN (ți-am reținut numele la cât te-a strigat mămica ta) să te odihnească Dumnezeu în pace și liniște! Drum lin către îngeri!”, a scris Alexandra.

Potrivit reproterbuzioan.ro, șoferul a fost reținut pentru 24 de ore.


Sursă foto: buzoienii.ro / reproterbuzioan.ro

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233