dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Bătaie într-o sală de fitness. Doi tineri și-au împărțit pumni și picioare din cauza unei fete. VIDEO

NAȚIONAL. Bătaie într-o sală de fitness. Doi tineri și-au împărțit pumni și picioare din cauza unei fete. VIDEO
22 noiembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Bătaie cumplită într-o sală de fitness din Iași. Doi tineri, un român și un arab, și-au împărțit pumni și picioare din cauza unei fete.

Pe imaginile de pe camerele de supraveghere se observă cum cei doi trec unul pe lângă altul şi din senin încep să se lovească. Tânărul de origine arabă este cel care îl lovește pe român în nenumărate rânduri. În final, bătăuşii au fost despărţiţi de tinerii care se aflau în sală, în acel moment. Bătaia cumplită ar fi început din cauza unei tinere, potrivit primelor informații.

Din informațiile furnizate de o angajată pentru reporterii bzi.ro, ieșeanul care a încasat bătaie a ajuns în spital. În plus, acesta ar fi angajat al Serviciului Român de Informații (SRI).

Nu avem o declarație oficială din partea unuia dintre ei, însă, din câte am înțeles, bătaia a pornit de la o fată. Un băiat de origine arabă și un român care s-ar părea că ar avea și o legătură cu SRI-ul, dar nu știm sigur. Pare că cei doi au premeditat asta, cel puțin așa reiese din filmare, a fost o chestie intenționată. Noi am anunțat poliția, iar în urma conflictului am anulat abonamentele, pentru că nu acceptăm un asemenea comportament… Veneau constant la sală, dar până acum nu am avut probleme cu niciunul dintre ei. Fata ar fi fost prietena arabului și cumva românul s-a băgat peste, din ce am auzit. Unul se antrena într-un colț de sală, celălalt în alt colț, iar la un moment dat s-au întâlnit la mijloc și s-au lovit unul de celălalt cu umărul, iar asta a fost de ajuns ca să înceapă scandalul. Din ce am aflat, românul este în spital pentru că s-a lovit cel mai mult, căzând la un moment dat”, a o angajată a sălii de jocuri pentru sursa citată.

Cei doi s-au ales cu dosare penale pentru lovire și alte violențe.

În după-amiaza zilei de 19 noiembrie, la o sală de sport (Fitness) din municipiul Iași a fost sesizată o altercație între doi clienți. Polițiștii Secției 1 Poliție Iași deplasați la fața locului au stabilit că, în urma unui conflict spontan, cei doi s-au lovit reciproc. Ambele persoane au depus plângere.

În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, fiind întocmite dosare penale”, au declarat reprezentanții IPJ Iași pentru gandul.ro.


Sursă foto / video: Facebook Body Line Gym

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233