dobroge.tv

Live

Tragedie în județul Tulcea. Un bărbat care tăia stuf cu drujba i-a tăiat din greșeală gâtul fiului său de șapte ani. Medicii nu l-au putut salva

Tragedie în județul Tulcea. Un bărbat care tăia stuf cu drujba i-a tăiat din greșeală gâtul fiului său de șapte ani. Medicii nu l-au putut salva
16 noiembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Tragedie în Tulcea. Un bărbat care tăia stuf cu drujba i-a tăiat din greşeală capul fiului său de șapte ani care se juca şi i-a apărut în faţă. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru micuț. Anchetatorii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Potrivit unor surse judiciare citate de news.ro, un bărbat de 37 de ani se afla la tăiat de stuf cu drujba, în localitatea Turcoaia, judeţul Tulcea.

La un moment dat, în faţa sa a apărut fiul său, în vârstă de şapte ani, care se juca. Bărbatul s-ar fi speriat, ar fi scăpat drujba, care i-a tăiat capul copilului.

La faţa locului a ajuns un echipaj SAJ care l-a găsit pe copil în stop cardio-respirator cu răni foarte grave. Din păcate, medicii au fost nevoiți să-i declare decesul.

Cercetările au fost preluate de către Parchetul Judecătoriei Măcin care a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ce spun polițiștii

În după-amiaza de 16 noiembrie 2022, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Măcin au fost sesizaţi cu privire la producerea unui incident pe raza localităţii Turcoaia din judeţul Tulcea. Din primele verificări efectuate la faţa locului, a reieşit faptul că un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din localitatea Turcoaia, judeţul Tulcea, în timp ce tăia cu un motofierăstrău mecanic, tip drujbă, stuf la stâna de animale situată în aceeaşi localitate, pe fondul neatenţiei, l-ar fi atins pe fiul său, în vârstă de 7 ani cu motofierăstrăul funcţional în zona gâtului”, a transmis IPJ Tulcea.

Sursa citată a precizat că, în urma leziunilor provocate, echipajul de ambulanţă sosit la faţa locului a declarat decesul minorului.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. În continuare, poliţiştii fac verificări în vederea stabilirii tuturor cauzelor şi circumstanţelor producerii incidentului”, a mai transmis sursa citată.


Sursă foto: desteptarea.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233