dobroge.tv

Live

Clipe de panică în Delta Dunării după ce o pensiune a fost cuprinsă de flăcări. Șapte turiști s-au autoevacuat, o persoană s-a intoxicat cu fum. FOTO/VIDEO

11 noiembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

15 subofițeri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” județului Tulcea, intervin în aceste momente pentru stingerea unui incendiu produs la o pensiune în apropiere de localitatea Caraorman din Delta Dunării.

Se intervine cu patru motopompe trei ambarcațiuni printre care și o ambarcațiune SMURD ce are în dotare un tun pentru stingerea incendiilor.

În momentul izbucnirii incendiului șapte turiști se aflau cazați, însă aceștia s-au auto evacuat și au fost transportați către o locație din apropiere.

O persoană necesită asistență medicală, aceasta prezentând simptome de intoxicație cu fum. Aceasta a fost preluată de o Ambulanță navală.

La momentul redactării acestei știri, incendiul este localizat și se intervine cu toate forțele și mijloacele disponibile pentru lichidare.

UPDATE. Intervenția pompierilor la Caraorman a fost finalizată după aproximativ opt ore. 

Au ars aproximativ 450 mp din clădirea principală (aproximativ trei sferturi din suprafață), o anexa de aproximativ 50 mp. A fost salvată o anexa care era restaurant, o terasa și s-a reușit oprirea extinderii la o altă locație din apropiere. 

Cauzele probabile de producere a incendiului, scurt circuit electric.


Sursă foto: ISU Delta Tulcea

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233