dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Scandal la Urgențe: soția unui bărbat care a suferit un accident vascular cerebral acuză că au așteptat ore în șir pe hol. Ce spun reprezentanții Spitalului Județean

CONSTANȚA. Scandal la Urgențe: soția unui bărbat care a suferit un accident vascular cerebral acuză că au așteptat ore în șir pe hol. Ce spun reprezentanții Spitalului Județean
08 noiembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Scandal la Spitalul Județean Constanța. O femeie acuză că soțul său, care a suferit un accident vascular cerebral, a fost ținut cinci ore pe holurile spitalului. De cealaltă parte, reprezentanții instituției susțin că bărbatul a fost internat și a primit și medicamente.

Potrivit soției, bărbatului i s-a făcut rău după ce a ieșit din tura de noapte. Familia a sunat la salvare, unde acesta a fost stabilizat și transportat la Spitalul Județean Constanța. Soția spune că în jurul orei 14.00 a fost internat în spital la monitorizare. Însă, de atunci, nimeni nu i-ar mai fi făcut nimic, bărbatul rămânând chiar cu perfuziile din ambulanță.

Familia bărbatului spune că abia după trei ore de la sosire medicii l-au preluat pentru a-i face o tomografie. Rezultatul testului nu a fost interpretat, așa că pacientul ar fi stat cinci ore în total fără să primească îngrijiri medicale.

De cealaltă parte, reprezentanții spitalului spun că bărbatul a fost internat și a primit și medicamente.

În prezent pacientul este internat pentru investigații suplimentare, are stare generală bună, este conștient și colaborant, fără deficite motorii. Precizăm faptul că medicul urgentist care era de gardă este și medic rezident neurolog. Familia a avut și are în permanență acces la informații privind starea pacientului. A fost medic neurolog de gardă. Este asigurată garda la neurologie, medicul neurolog a fost solicitat în urgență, a venit, a consultat pacientul.

Odată ce a sosit rezultatul investigației CT, medicul neurolog a venit, a văzut despre ce este vorba, a stabilit internarea pacientului, pacientul a primit tratament în urgență, a fost monitorizat de către personalul medical de specialitate. Ulterior, după ce au venit toate rezultatele investigațiilor, a fost internat.

Pacienții sunt preluați în fucnție gravitatea afecțiunii și nu de ordinea sosirii. În cursul zilei de ieri în Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Constanța au fost preluați aproape 350 de pacienți. 156 dintre aceștia fiind preluați în intervalul orar 12.00-20.00”, a declarat Crina Kibedi, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.


spitalulconstanta.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233