dobroge.tv

Live

Teribilismul i-a adus sfârșitul. Ionuț s-a izbit cu mașina de un copac, chiar în fața prietenilor cu care s-ar fi luat la întrecere: „Băieții s-au dat jos, au început să strige la el, dar degeaba”

Teribilismul i-a adus sfârșitul. Ionuț s-a izbit cu mașina de un copac, chiar în fața prietenilor cu care s-ar fi luat la întrecere: „Băieții s-au dat jos, au început să strige la el, dar degeaba”
01 noiembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Teribilismul i-a adus sfârșitul unui tânăr de doar 22 de ani. Ionuț a pierdut controlul volanului, în timp ce s-ar fi întrecut cu prietenii lui, s-a izbit mai întâi într-un cap de pod, după care s-a lovit de pomul aflat pe marginea şoselei. În urma impactului extrem de violent, BMW-ul s-a înfășurat pur și simplu în jurul copacului.

Tânărul din comuna vasluiană Pungești nu a avut nicio şansă. Şi-a pierdut viața în localitatea Siliştea, chiar în faţa prietenilor săi, cu care se întrecea şi care rămăseseră în spate.

Potrivit vremeanoua.ro, martorii accidentului spun că în momentul când a intrat în curbă, Ionuţ era urmat îndeaproape de o altă mașină, cu care se pare că făcea întrecere. Prietenii săi, aflați în mașina din spate, au oprit și au încercat să-l scoată din fiarele contorsionate, fără nicio șansă de reușită.

Băieții care erau în cealaltă mașină s-au dat jos, au început să strige la el, dar degeaba. Au încercat ei să dea o mână de ajutor, dar nu au mai avut cui. Au sunat la 112, însă nici medicul de pe ambulanță nu a mai avut ce face. După bubuitura care s-a auzit, avea viteză foarte mare. Și băieții care erau din urma lui au spus că a intrat în curbă cu viteză”, a declarat o martoră pentru vremeanoua.ro.

Tânărul lucra în străinătate, iar atunci când se întorcea acasă, obișnuia să facă liveuri pe Facebook de la volan. Cu banii câștigați în străinătate, Ionuț și-a cumpărat mașina marca BMW în care și-a găsit sfârșitul, menționează sursa citată.

Echipajul medical sosit la fața locului nu a mai putut altceva decât să constate decesul. „Pompierii militari au extras victima, însă aceasta nu prezenta semne vitale, medicul de pe ambulanța SMURD fiind nevoit să declare decesul bărbatului în vârstă de 22 ani”, a transmis ISU Vaslui.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că un tânăr de 22 de ani, din Pungești, care conducea un autoturism înmatriculat în județul Iași, pe direcția Pungești – Armășoaia, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi acroșat un copac. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului autoturismului. În cauză, a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”.


Sursă foto: vremeanoua.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233