dobroge.tv

Live

Împreună și dincolo de moarte. Cosmina și Florin au fost uciși cu sânge rece, chiar de un prieten: tânărul de 24 de ani a fost reținut: „Dumnezeu să te ierte, suflet bun!”

Împreună și dincolo de moarte. Cosmina și Florin au fost uciși cu sânge rece, chiar de un prieten: tânărul de 24 de ani a fost reținut: „Dumnezeu să te ierte, suflet bun!”
26 octombrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Sfârșit cumplit pentru doi adolescenți, o fată de 16 ani şi un băiat de 18 ani. Ei au fost uciși chiar de un prieten care a fost la ei în vizită, în urma unui conflict spontan. După dubla crimă, tânărul de 24 de ani a abandonat trupurile celor doi într-o casă părăsită din apropierea locuinței lui. El a fost reținut de polițiști.

Cosmina și Davidlocuiau împreună în casa unei rude plecate în străinătate. Luni seară, cei doi au fost vizitați de Evelin, un prieten din Drăgănești de Vede. În toiul nopții, între cei trei s-ar fi iscat o ceartă iar tânărul de 24 de ani și-ar fi ucis prietenii. Alerta a fost dată marți, 25 octombrie, de fratele lui David care nu reușea să-i contacteze pe cei doi. Ajunși la fața locului, oamenii legii au găsit în curte urme ce păreau a fi de sânge, iar într-o anexă din apropiere, o saltea pătată de un lichid de culoare roșie, menționează sursa citată.

Un tânăr de 24 de ani din Roșiorii de Vede i-ar fi ucis pe cei doi cu sânge rece.

Echipa operativă constituită în cadrul Serviciului de Investigații Criminale în urma activităților și investigațiilor operative desfășurate, a rezultat faptul că un bărbat de 24 de ani din municipiul Roșiori de Vede s-ar fi deplasat la locuința comună a acestora, unde din motive necunoscute și care vor fi stabilite cu ocazia cercetărilor, ar fi izbucnit un conflict aplicându-le celor doi mai multe lovituri, care le-ar fi provocat leziuni cauzând decesul”, a precizat IPJ.

Mai mult, potrivit explozivnews24.ro, tânărul nu și-a recunoscut fapta, ci le-a declarat oamenilor legii că prietenul său că și-ar fi ucis iubita, iar el l-a ajutat să o transporte pe un câmp, acolo unde și-a abandonat și prietenul. Însă, oamenii legii au găsit cadavrele celor doi tineri într-o casă părăsită, în apropiere de domiciliul autorului.

Din primele informații, se pare că cei doi au fost loviți de mai multe ori cu un cuțit, care nu a fost găsit încă, iar după ce i-a lăsat fără suflare, i-a urcat în mașină și i-a transportat zeci de kilometri până în Coșoteni, menționează sursa citată.

Suspectul a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman", au precizat autoritățile.

Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lânga Trubunalul Teleorman.

Mare de lacrimi după moartea celor doi

Familia și prietenii celor doi sunt în stare de șoc. Mesaje de condoleanțe au apărut pe rețelele de socializare.

„Dumnezeu sa te ierte, suflet bun!”

„Nu pot să cred. Dumnezeu să te ierte, Cosmina! Fără cuvinte..”

„Dumnezeu să te ierte, verișoara mea scumpă”


Sursă foto: Facebook / impactnews24.ro / observatornews.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233