dobroge.tv

Live

„Nu avea nimeni dreptul să-ți ia viața”. Alina ar fi fost ucisă de fostul iubit cu 40 de înțepături de cuțit - Florin este și el plâns de prieteni după ce s-ar fi sinucis: „Erai un suflet minunat”

„Nu avea nimeni dreptul să-ți ia viața”. Alina ar fi fost ucisă de fostul iubit cu 40 de înțepături de cuțit - Florin este și el plâns de prieteni după ce s-ar fi sinucis: „Erai un suflet minunat”
25 octombrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Ies la iveală noi detalii despre cazul tinerei de doar 21 de ani găsită moartă pe un câmp din Teleorman, între localitățile Frumoasa și Bragadiru. Alina ar fi fost ucisă de Florin, fostul său iubit care, mai apoi, s-ar fi sinucis. Ambii sunt plânși de familie și prieteni pe rețelele de socializare.

CITEȘTE ȘITânără de 21 de ani, găsită moartă pe un câmp. Alina ar fi fost ucisă de fostul iubit care a intrat ulterior cu maşina într-un copac: ''De ce tu?''

Potrivit impactnews24.ro, cadavrul tinerei prezenta aproximativ 40 de înțepături de cuțit. Mai mult, surse judiciare au declarat pentru publicația citată că atât urmele roților de la mașină, cât și cele ale încălțărilor, sunt ale tânărului care a murit după ce a intrat cu mașina într-un copac de pe marginea drumului, între Bragadiru și Bujoreni.

CITEȘTE ȘI: ''Mor atât de mulţi tineri în accidente şi nu învaţă nimeni nimic''. Florin nu a avut nicio şansă după ce a intrat cu maşina într-un copac - ''Viteza ucide! Păcat că nu se gândesc la viața lor!''

Reamintim că polițiștii au fost sesizați printr-un apel la 112 de către un bărbat, care a făcut descoperirea macabră, pe un teren extravilan dintre localitățile Frumoasa și Bragadiru. Anchetatorii merg în acest moment pe ipoteza comiterii unei crime.

Potrivit unor surse ziarulteleormanul.ro, cazul are legătură cu accidentul cumplit în care şi-a pierdut viaţa un tânăr de 29 de ani. Florin ar fi ucis-o, apoi s-a sinucis, izbindu-se cu maşina într-un copac. Alina avea doar 21 de ani. Familia fetei a declarat pentru observatornews.ro că cei doi au avut o relație, care se încheiase. De la despărțire, însă, fostul iubit făcuse o obsesie pentru tânăra de 21 de ani. O suna cu insistență, îi trimitea mesaje și îi cerea să reia legătura.

Aceeaşi sursă scrie că Alina ar fi plecat din casa actualului său iubit, în jurul orei 19.00. A spus că se duce acasă, dar pe drum s-ar fi întâlnit însă cu fostul iubit, care a convins-o să urce în mașina lui. De aici nu se mai știe nimic. Duminică seara, Florin a fost găsit mort după ce a intrat cu maşina într-un copac, iar luni dimineața, Alina a fost găsită fără suflare pe un câmp.

Mare de lacrimi după moartea Alinei

Vestea morții cumplite a Alinei a venit ca un trăsnet peste familie și prieteni. Îngenunchiați de durere, ei au postat mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare.

„Nu avea nimeni dreptul să-ți ia viața și totuși diavolul și-a permis acest lucru! Dumnezeu iartă dar nu uită”

„Copil bun și frumos îmi pare atât de rău! Am sperat sa nu fie adevărat! Rămân amintirile blândeții și zâmbetului tău frumos. Dumnezeu sa te pună la fața lui si sa le dea liniște părinților! Condoleanțe!”

„Dumnezeu să te ierte și sa te odihnească în pace, sora mea”

„Sora mea.. nu te voi uita niciodată! Îmi pare atât de rău... ne-ai zdruncinat pe toți! Te iubesc mult! Vei rămâne în inima mea”

„Dumnezeu să te odihnească în pace fata mea nu îmi vine să cred. Nu te voi uita niciodată”

„Dumnezeu să te odihnească în pace prietena mea dragă. Nu îmi vine să cred nici aucm că te-ai dus. Drum lin către Dumnezeu”

„Bieții părinți,singurul copil le-a fost luat! Dumnezeu să o odihnească în pace!”

„Doamne, Dumnezeule! Nu am cuvinte să mai spun ceva, doar sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să o odihnească în pace!”

Florin, plâns de prieteni pe rețelele de socializare

Și Florin este plâns de familie și prieteni. Pe pagina sa de socializare au apărut mesaje de condoleanțe.

„Of, sufletul meu, nu pot să cred de ce tu. Tu erai un suflet minunat și așa vei rămâne în sufletele noastre. Tu ajutai pe toată lumea. Nu te voi uita niciodată vărul meu bun. Tu ai fost ca un frate pentru mine. Te voi iubi toată viața, îngerul meu. Dumnezeu să te aibă în paza lui”

„Off, Doamne! Off, vărule ne-ai rupt sufletele”

„Drum lin catre îngeri prieten drag si odihnă veșnică”

„Odihnește-te in pace fratele meu. Nu îmi vine să cred”

„Suflet bun, ai plecat și ne-ai lăsat cu mare durere în suflet. Nu te voi uita niciodată. Nu îmi vine să cred, vărul meu”

„Dumnezeu să-l ierte! Drum lin către îngeri erai un băiat minunat. Condoleanțe familie și apropiaților!”

Deși Florin este descris de apropiați drept „un suflet minunat”, sunt și persoane care îl acuză pentru gestul făcut.

„Îl plângeți? Pentru ce? Pentru că a luat viața unei copile, apoi s-a sinucis? Să-l judece Dumnezeu! Înțeleg că vă era prieten, frate, coleg, copil, dar ceea ce a făcut nu merită o lacrimă de la nimeni! Nenorocitul .. am idee cine e. Rușine pentru educația pe care a avut o și anturajul prost în care a copilărit”

„Până rezolvă Poliția Română cazul .. mai trec câțiva ani! Dacă nu era el, nu se sinucidea. Dar doar el și ea știu .. ceea ce nu o să se afle niciodată! Nu vorbesc cu răutate dar în zilele noastre așa s-a ajuns. Cine rămâne cu durere în suflet ? Familiile celor doi copii … prietenii și cei apropiați or să vorbească o perioadă pentru că sunt subiectul principal momentan, iar peste 2-3 săptămâni o scurtă perioadă de timp îi vor uita … în schimb familiile rămân cu această durere o viață..”


Sursă foto: impactnews24.ro/Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233