dobroge.tv

Live

NĂVODARI. Supărat că soţia sa este la azil, un pensionar a aruncat pe geam tot ce a găsit prin casă. Bărbatul a fost internat în secția de psihiatrie Palazu Mare: 'Nu poți ști ce e în sufletul omului'

24 octombrie 2022
Publicitate

Pe strada Funzelor din orașul Năvodari oamenii au ieşit din case speriaţi de un bărbat care-şi arunca lucrurile pe fereastră. Pe spaţiu verde de la bloc, zăceau trei televizoare făcute praf şi mai multe discuri video care-au avut aceeaşi soartă. Vecinii de pe scară, n-au fost foarte surprinşi: îl cunoşteau pe pensionarul de 70 de ani şi îi ştiu povestea.

"A avut nişte probleme că i-a plecat soţia la azil că e bolnavă de mai multe boli şi n-a mai putut să reziste şi s-a supărat şi-a aruncat câte-un televizor. Era stresat cu soţia şi asta s-a-ntâmplat. Dacă era cineva pe-aicea-l lovea, trebuie să te sperii, cât eşti de puternic. S-a dat lumea la o parte, a chemat poliţia locală", a spus un vecin.

Cei care-i cunoșteau familia l-au chemat pe fratele lui, în speranţa că o să-l liniştească. N-a avut însă nicio șansă.

Poliţia şi pompierii sosiţi la faţa locului l-au convins să deschidă uşa de la apartament şi apoi l-au condus la ambulanţă care-l aştepta în faţa blocului. Un echpaj medical i-a făcut prima evaluare.

"Bărbatul a fost transportat la spital, ulterior fiind internat în secția de Psihiatrie Palazu Mare", a spus insp. de poliție Andreea ILIESCU, purtător de cuvânt IPJ Constanța.

Când medicii vor hotărî că nu mai reprezintă niciun pericol pentru vecinii de la bloc, pensionarul se va-ntoarce acasă.

Ce spune Poliţia

Astăzi, în jurul orei 10.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat și-ar arunca mai multe bunuri, pe geamul de la balconul locuinței sale.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, de 71 de ani, care s-a manifestat recalcitrant și a refuzat să coopereze cu autoritățile., informează IPJ Constanța

La fața locului s-au deplasat și pompieri ai I.S.U. Dobrogea, care au deblocat ușa imobilului în cauză.

Bărbatul a fost transportat la spital, ulterior fiind internat în secția de psihiatrie Palazu Mare.

Sursă foto: observatornews.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233