dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. S-a spart o conductă de apă în zona Hotelului Oxford. GALERIE FOTO / VIDEO

CONSTANȚA. S-a spart o conductă de apă în zona Hotelului Oxford. GALERIE FOTO / VIDEO
21 octombrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

O conductă s-a spart pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în zona Hotelului Oxford.

În imaginile surprinse de reporterul Dobrogea TV se poate vedea cum strada s-a umplut de apă. De asemenea, și trecerea de pietoni este plină de apă.

UPDATE. „Conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm, de pe bd. Alexandru Lăpușneanu (zona Hotel Dobrogea) din municipiul Constanța, a suferit în cursul acestei seri o avarie majoră fiind necesară înlocuirea unei piese componente. Debitul mare și presiunea apei pe instalație au impus sistarea furnizarii apei pe tronsonul afectat. 

Astfel, pe timpul execuției lucrărilor de intervenție, preconizate a se finaliza în cursul zilei de mâine, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de bd. Aurel Vlaicu – str. Dispensarului – bd. Al. Lăpușneanu – bd. Aurel Vlaicu, cu străzile adiacente, precum și cei arondați punctelor termice 140, 142 si 145. 

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, transmit reprezentanții RAJA. 

UPDATE 09.30. „În prezent, echipele RAJA încă acționează pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm, de pe bd. Alexandru Lăpușneanu (zona Hotel Dobrogea) din municipiul Constanța, pentru înlocuirea segmentului avariat și a unei piese componente, Ținând cont de durata necesară pentru degajări, pentru golirea conductei care, din cauza debitului mare și a presiunii din instalație s-a făcut pe o perioadă mai lungă de timp, dar și de lucrările de sudură executate, intervențiile nu au putut fi încheiate și continuă și astăzi – 22 octombrie 2022. Preconizăm că acestea vor fi finalizate în jurul orei 15.00”, transmit reprezentanții RAJA S.A. 

Reamintim că și la finalul lunii septembrie, o conductă a Termoficare Constanța s-a spart în zona Tomis III, iar apa caldă țâșnea din asfalt -- detalii aici: CONSTANȚA. S-a spart o conductă în zona Tomis III: din asfalt țâșnește apă caldă: „Pierderea asta cine o suportă?”. VIDEO

De asemenea, și în luna iulie, o altă conductă s-a spart pe bulevardul 1 Decembrie 1918, în zona Spitalului de Boli Infecțioase. Atunci, s-a format o adevărată fântână arteziană. Apa ţâşnea la mai bine de patru metri peste maşinile care treceau pe bulevard -- detalii aici: Mai multe cartiere au rămas fără apă caldă după ce o conductă s-a spart. Constănțenii au făcut haz de necaz: „Mă duc acum să spăl mașina”. VIDEO


Sursă foto/video: Dobrogea TV

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233