dobroge.tv

Live

Familia a sperat la o minune, dar Veronica s-a stins din viață la doar 21 de ani, după două săptămâni în care a fost în comă: „Dumnezeu a avut nevoie de o educatoare pentru copilașii din cer”

Familia a sperat la o minune, dar Veronica s-a stins din viață la doar 21 de ani, după două săptămâni în care a fost în comă: „Dumnezeu a avut nevoie de o educatoare pentru copilașii din cer”
21 octombrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Durere fără margini în familia Veronicăi, o educatoare de doar 21 de ani din Bărila. Tânăra s-a stins din viață după două săptămâni în care a fost în comă, în urma unui accident cumplit.

Potrivit debraila.ro, în noaptea de 4 spre 5 octombrie, Veronica se afla alături de sora sa de doar 14 ani pe bancheta din spate a unei mașini conduse de o tânără de 24 de ani. Șoferița conducea un Hyundai cu numere roșii, în Brăila, dinspre Șoseaua Buzăului spre Bariera Călărașilor. După miezul nopții, ea a pierdut controlul volanului într-un sens giratoriu, iar mașina a fost proiectată în gardul unei case.

Atât șoferița, cât și celelalte trei pasagere au ajuns la spital. Sora Veronicăi a fost transferată la un spital din capitală, iar acum a fost externată și este acasă. Pe de altă parte, Veronica a suferit un traumatism cranian extrem de grav, motiv pentru care nu a putut fi stabilizată pentru transport și a rămas internată la Terapie Intenstiva, la Spitalul Județean de Urgență Brăila, în comă. La două săptămână de la tragedie, ea s-a stins din viață pe patul de spital.

Sursa citată menționează că o altă tânără rănită în accident, și ea tot educatoare, se află la un spital din București. Familia acesteia a făcut recent un apel pentru donare de sânge. Șoferița de 24 de ani este cercetată pentru vătămare corporală din culpă și pentru ucidere din culpă.

Mare de lacrimi după moartea Veronicăi

Tânăra educatoare este plânsă pe rețelele de socializare de familie, colegi și prieteni. Zeci de mesaje de condoleanțe au fost postate de cei care au cunoscut-o și îndrăgit-o.

În aceste clipe de adâncă tristețe este foarte greu să-ţi mai găsești cuvintele. Rugăciunile şi amintirile plăcute sunt ceea ce avem pentru a comemora viața celei care a făcut parte pentru prea puțin timp, din colectivul grădiniței noastre - H. VERONICA IONICA. Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Ne străduim să vă sprijinim cum putem în aceste zile de mare durere sufletească! Dumnezeu să te odihnească în pace şi lumină!”, a transmis colectivul grădiniței unde Veronica era educatoare.

„Un om atât de bun! O fată atât de cuminte si de deșteaptă... Dumnezeu a avut nevoie de o educatoare pentru copilașii din cer. Dumnezeu să o ierte! Condoleanțe familiei! Prea trist”

„Dumnezeu să o odihnească în pace și lumină! Zâmbetul, bunătatea, inocența ei ne va rămâne mereu în sufletele noastre! Drum lin printre stele, Vero!”

„Drum lin către îngeri, doamna noastră educatoare! Ne-au rămas doar amintiri frumoase. Dumnezeu să te odihnească în pace! Condoleanțe familiei”

„Dumnezeu să o ierte! Odihnească-se în pace! Condoleanțe familiei! Păcat că era foarte tânără, frumoasă și cu dragoste de copii! Drum lin către cer!”

„Nu sunt cuvinte de spus! Dumnezeu alege doar florile frumoase! Fata mea bună și frumoasă! Îți doreai să modelezi copii cu dragoste! Zbor lin spre îngeri, suflet bun! Putere familiei îndurerate”

„Dumnezeu să o odihnească în pace și lumină! Am sperat, ne-am rugat… Acum este greu să exprimăm în cuvinte ceea ce simțim… Vei rămâne mereu în sufletele noastre, Vero! Putere familiei”

„Dumnezeu să te ierte prietena dragă. Ai plecat mult prea devreme dintre noi. O să ne lipsești, dar nu te vom uita niciodată”

„Dumnezeu să te ierte. Ingerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu. Sincere condoleanțe”

„Trist!! Săracii părinți cred că sunt distruși de durere! Numai părinte să nu fii și să rămâi fără copil!! Dumnezeu să o odihnească în pace”


Sursă foto: Facebook / infobraila.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233