dobroge.tv

Live

Tragedie pe „Drumul Morții”. Două persoane au murit și una a fost rănită în urma unui accident cumplit. GALERIE FOTO

Tragedie pe „Drumul Morții”. Două persoane au murit și una a fost rănită în urma unui accident cumplit. GALERIE FOTO
18 octombrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Accident cumplit pe E85, cunoscut și sub numele de „Drumul Morții”. Două persoane au murit, iar una a fost rănită după ce trei mașini s-au izbit violent, la ieșire din Adjud.

Potrivit Observator News, din primele informaţii, unul din şoferi a virat la stânga pentru a intra pe un drum agricol, moment în care a intrat în coliziune cu un alt vehicul. O a treia maşină nu a mai putut evita impactul şi a intrat, la rândul său, în coliziune cu cel de-al doilea autoturism.

„În urma accidentului au rezultat trei victime (o victimă conștientă, politraumatizată și două victime inconștiente pentru care s-au început manevrele de resuscitare). Victima conștientă a fost preluată de o ambulanță SAJ și transportată la spital”, au transmis reprezentanții ISU Vrancea.

O femeie, pasageră pe scaunul din dreapta a primei maşini a murit pe loc. După zeci de minute şi şoferul primului autoturism a fost declarat mort de salvatori. Şoferul din al doilea autoturism a fost rănit ușor.

Ce spun poliţiştii

La data de 18 octombrie, în jurul orei 11.45, un bărbat, în vârstă de 61 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN2 E85, din direcția Adjud - Focsani, a efectuat um viraj la stânga pentru a pătrunde pe un drum agricol, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus din contrasens, de către un bărbat din mun. București.

În urma impactului, un al treilea autoturism, care se deplasa dinspre Focșani inspre Adjud, a intrat în coliziune ușoară cu cel de-al doilea autoturism.

A rezultat decesul unei femei, în vârstă de 68 de ani, pasageră dreapta față în primul autovehicul și a conducătorului auto din același autoturism, precum si rănirea usoară a conducătorului auto din cel de-al doilea autoturism.


Sursă foto: IPJ Vrancea

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233