dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Un pompier a murit după ce i s-a făcut rău la serviciu. Relu avea doar 45 de ani: „Sute de vieți salvate, inimi pe care le-a făcut din nou să bată. Azi, inima lui s-a oprit pentru totdeauna”

NAȚIONAL. Un pompier a murit după ce i s-a făcut rău la serviciu. Relu avea doar 45 de ani: „Sute de vieți salvate, inimi pe care le-a făcut din nou să bată. Azi, inima lui s-a oprit pentru totdeauna”
16 octombrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Un pompier din Arad, de doar 45 de ani, a murit după ce i s-a făcut rău la serviciu. În cei 15 ani de intervenții, Relu a salvat sute de vieți însă, din păcate, a lui nu a mai putut fi salvată.

Aurel Roșca, Relu cum îi spuneau apropiaţii, s-a simţit rău întreaga zi de sâmbătă, acuzând dureri abdominale. Era de serviciu şi a decis să meargă la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Din păcate, şi-a dat ultima suflare în curtea spitalului, în urma unui infarct, notează aradon.ro.

Vestea morţii pompierului a căzut ca un trăsnet printre familie, colegii şi apropiaţi. Pe rețelele de socializare curg mesaje de condoleanțe.

Zeci, poate sute de vieți salvate, inimi pe care le-a făcut din nou să bată în cei peste 15 ani de intervenție, în special pe echipajul SMURD. Un camarad de nădejde, mereu pregătit pentru a veni în sprijinul celor care aveau nevoie de el. Din păcate azi noapte inima colegului nostru s-a oprit brusc pentru totdeauna, plt.adj Roșca Aurel alăturându-se Detașamentului de pompieri din cer! Aurel, pompierii nu mor niciodată! Vei rămâne mereu în inimile noastre! Dumnezeu să te așeze în rândul celor drepți. Suntem alături de familia greu încercată”, au scris colegii de la ISU Arad.

„Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace Relu! Dumnezeu să te primească în împărăția cerurilor sale! Iar familiei tale multă mângâiere în urma pierderii tale! Ai lăsat un gol imens în sufletele nostre!”

„Mulțumesc Relu pentru turele SMURD făcute împreună”

„Relu, subofiter SMURD... Un înger plecat dintre noi prea devreme... Dumnezeu să-l odihnească în pace !!!”

„Goarna râsună pentru ultima oară, drapelul coboară în bernă. Subofițer din cadrul ISU Arad decedat la datorie. Deși de a lungul celor 15 ani de activitate a salvat sute de inimi, inima sa a încetat să mai bată suferind un infarct în curtea spitalului județean Arad.... Pentru mine oamenii care sunt implicați în salvarea de vieți omenești sunt cu adevărat EROI deci nemuritori. Sincere condoleanțe familiei”

„Dumnezeu să te odihnească în pace Relu, cel mai bun instructor și totodata prieten! Mulțumesc pentru exemplul care ai devenit prin sfaturile pe care le ofereai , prin bunadispozitie de care debordai! Condoleanțe familiei”

„Dumnezeu să te odihnească în pace Prieten drag. Ai fost un om minunat Relu! Condoleanțe familiei îndurerate”


Sursă foto: Facebook ISU Arad / Facebook Relu R.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233