dobroge.tv

Live

Doliu în lumea muzicală. Rapperul Nosfe, membru al trupei Șatra Benz a murit la 37 de ani: „Te iubim, frate! Somn senin și trecere lină!”

Doliu în lumea muzicală. Rapperul Nosfe, membru al trupei Șatra Benz a murit la 37 de ani: „Te iubim, frate! Somn senin și trecere lină!”
16 octombrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Doliu în lumea muzicală. Rapperul Nosfe, membru al trupei Șatra Benz s-a stins din viață la doar 37 de ani. Anunțul a fost făcut de Rava și de colegii din trupă. La acest moment, cauza decesului nu este cunoscută oficial însă, potrivit cancan.ro, artistul ar fi făcut infarct în somn.

Darius Vlad Creţan, cunoscut ca Nosfe a murit la vârsta de 37 de ani. Anunţul a fost făcut chiar de către colegii lui de trupă. Seara trecută rapperul susținuse un concert.

Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată. Fratele nostru NOSFE a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflam intr-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim frate! Somn senin și trecere lină!”, a transmis Șatra Benz.

Luk Beats a transmis și el un mesaj dureros pe contul său oficial de Instagram, pentru a-și lua rămas bun de la colegul și prietenul său: „Iubirea mea, de ce? Ai fost prima persoană care a avut încredere în mine și ai plecat fix la mijlocul drumului :( ce coșmar, vreau să mă trezesc din el și să fii lângă mine să te pup. Te iubesc mult de tot”.

Sunt în lacrimi. Nu îmi vine să cred... Darius nu mai e cu noi? Imposibil. Avea doar 37 de ani și toată viața în față și energia cât zece oameni. Unul dintre cei mai muncitori și ambițioși artiști pe care i-am cunoscut. Un suflet imens, mereu deschis și recunoscător. Ultima mea discuție cu el pe WhatsApp...Odihnește-te în pace, Unchiule NOSFE!”, a scris și Florin Grozea.

Unul dintre cei mai talentați și muncitori oameni pe care eu i-am cunoscut și cu care am lucrat… a plecat. Toate gândurile bune către familie! Nu îmi vine să cred… NU POT! Condoleanțe familiei și prietenilor! Odihnește-te în pace, bro, că aici vei rămâne nemuritor”, este mesajul publicat de Speak, la scurtă vreme după ce tragica veste a fost făcută publică. 

Nu îmi vine să cred că postez asta, fratele meu. Nu găsesc cuvinte să spun nimic potrivit. Te iubesc la infinit”, a scris și Nane în online. 

La rândul ei, Ruby s-a arătat și ea devastată în urma aflării teribilei vești. Cântăreața mărturisește că doar ce luase legătura cu Nosfe și că în curând trebuiau să se întâlnească pentru a filma un nou proiect muzical. 

Nu pot să cred, în secunda asta am aflat. Nu pot să cred, sunt în stare de șoc în momentul ăsta. Mi-a spus acum un prieten, am vorbit cu el la telefon alaltăieri, trebuia să avem filmări, trebuia să ne vedem. Aseară m-am uitat la studio la videoclip. Nu pot să cred. Familia lui săraca, copilul... ”, a transmis Ruby, pentru Spynews.ro.

Vlad Darius Creţan, cunoscut ca Nosfe, era însurat cu Mădălina Crețan. Cei doi au și fost împreună la emisiunea „Chefi la Cuțite”, cu puțin timp înainte de decesul artistului. Cei doi au împreună o fetiță.

Conform unor surse citate de cancan.ro, Nosfe ar fi făcut infarct. Rămâne de văzut care va fi explicația oficială.


Sursă foto: Facebook Satra Benz

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233