dobroge.tv

Live

Teribilismul i-a adus sfârșitul: Rafael a luat mașina familiei, deși nu avea permis. Iubita lui se zbate între viață și moarte - Tatăl își strigă durerea: „Doamne, mi-ai luat cel mai dulce copil”

Teribilismul i-a adus sfârșitul: Rafael a luat mașina familiei, deși nu avea permis. Iubita lui se zbate între viață și moarte - Tatăl își strigă durerea: „Doamne, mi-ai luat cel mai dulce copil”
14 octombrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Teribilismul i-a adus sfârșitul unui tânăr de doar 18 ani. El ar fi luat mașina tatălui și a ieșit la plimbare cu o adolescentă de 17 ani. Într-o curbă, Rafael a pierdut controlul volanului, iar mașina s-a răsturnat. Cei doi tineri au fost proiectați prin geam. Tânărul s-a stins din viață la spital, în timp ce fata a suferit răni grave. Tragedia s-a petrecut în cursul nopții trecute, în comuna Perieni, județul Vaslui.

CITEȘTE ȘI: NAȚIONAL. Un tânăr a murit, iar o adolescentă de 17 ani a fost grav rănită, după ce s-au răsturnat cu mașina: cei doi au fost proiectați prin geam. GALERIE FOTO/VIDEO

Potrivit vremeanoua.ro, șoferul, Rafael M. ar fi luat mașina tatălui azi noapte și a plecat la o plimbare cu fata de 17 ani. El nu poseda permis de conducere. La un moment dat, într-o curbă ușoară la dreapta, băiatul a pierdut controlul volanului, iar mașina s-a răsturnat. Cei doi au fost proiectați prin geam.

Rafael a fost găsit de salvatori într-un șant, inconștient. El a fost dus la spital însă, în ciuda eforturilor medicilor, s-a stins din viață.

Un pacient, bărbat, de 18 ani a fost adus în stare gravă, intubat orotraheal, inconștient, instabil hemodinamic și respirator, cu multiple plăgi cranio-faciale, traumatism hemitorace stâng și traumatism abdominal. Din păcate, nu răspunde la manevrele de resuscitare efectuate, și se declară decesul la ora 04.10”, a declarat Ciprian Cosmin Feraru, managerul spitalului bârlădean, potrivit sursei citate.

Fata de 17 ani a fost găsită conștientă de salvatori. Sursa citată menționează că aceasta a fost dusă la Iași cu elicopterul, cu leziuni grave toracice și plăgi la nivelul membrelor inferioare.

Cealaltă victima, o pacientă de 17 ani, se prezintă în serviciul nostru în stare gravă, cu traumatism cranio-cerebral, traumatism toracic cu pneumotorax drept, fracturi costale, traumatism abdominal sever și fractură la gamba dreaptă cu leziuni de părți moi. S-a solicitat transferul la Sf. Maria Iași, în dimineața zilei fiind transportată cu elicopterul la Iași”, a mai declarat managerul spitalului, potrivit vremeanoua.ro.

Ce spun polițiștii

Noaptea trecută, 14.10.2022, ora 01.59, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată, prin apel SNUAU 112, cu privire la faptul că, în comuna Perieni, județul Vaslui, pe drumul județean DJ 243, s-a produs un eveniment rutier în urma căruia au rezultat două victime. Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, într-o curbă ușoară la dreapta, un tânăr de 18 ani care conducea un autoturism ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-ar fi răsturnat pe partea carosabilă.

În urma accidentului a rezultat decesul tânărului și vătămarea corporală a unui pasager, o tânără de 17 ani, din comuna Iana, județul Vaslui. Conducătorul autoturismului nu deținea permis de conducere.

În cauză, a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând a fi efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, au transmis reprezentanții PJ Vaslui.

Mare de lacrimi după moartea lui Rafael

Pe rețelele de socializare curg mesajele de condoleanțe din partea familiei și a prietenilor.

„Off, Doamne, mi-ai luat cel mai dulce copil”, a scris tatăl lui Rafael.

„Ne-a luat un prieten drag, o parte din noi”, i-a răspuns unul dintre prietenii lui Rafael.

„Drum lin, prieten drag”

„Dumnezeu sa te ierte,Rafael! Nu ne-am cunoscut foarte bine,dar ai fost un băiat super!”

„Dumnezeu să te ierte, Rafael! Multă putere familiei să depășească această cumpănă”


Sursă foto: Facebook / ISU Vaslui / puls24.ro

Sursă video: Ziarul Obiectiv - cotidian de Vaslui

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233