dobroge.tv

Live

ÎNFIORĂTOR. Mamă, tată, copilul de 9 ani şi nepotul lor au murit în timp ce se întorceau acasă de la Sfânta Parascheva. Doar băiatul de 14 ani al familiei a scăpat, dar este în şoc

ÎNFIORĂTOR. Mamă, tată, copilul de 9 ani şi nepotul lor au murit în timp ce se întorceau acasă de la Sfânta Parascheva. Doar băiatul de 14 ani al familiei a scăpat, dar este în şoc
13 octombrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

O familie a fost distrusă în urma unui cumplit accident ce a avut loc în această dimineaţă, pe sectorul de drum DN2-E85, în afara localității Săbăoani, județul Neamț. Tatăl, mama, fetiţa lor de 9 ani şi nepotul de 11 ani au sfârşit după ce bărbatul nu ar fi respectat indicatorul de oprire.

Citeşte şi: Au mers la Sfânta Parascheva, au cumpărat icoane şi se întorceau spre casă. Ultimul drum al unei familii: mama, tatăl şi fetiţa au sfârşit într-un morman de fiare, doar copilul de 14 ani a scăpat

Potrivit stiri-neamt.ro, în această dimineaţă, în jurul orei 3:30, polițiștii nemțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe sectorul de drum DN2-E85, în afara localității Săbăoani.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un autoturism se deplasa pe Drumul Județean 208, dinspre Mircești, ajuns în intersecția cu DN2-E85, ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 56 de ani, din județul Prahova.

„În accidentul rutier au fost implicate o autoutilitară și un autoturism. În urma evenimentului autoturismul a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat într-un lan de porumb.La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri Roman (o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare, o autospecială de stingere și două ambulanțe SMURD), SAJ (trei echipaje cu ambulanțe, dintre care una cu medic) și IPJ.Până la sosirea forțelor de intervenție conducătorul autoutilitarei s-a autoevacuat, iar un pasager din autoturism a fost scos de către participanții la trafic", a transmis ISU Neamț, pentru sursa citată.

Ajunși la locul solicitării, pompierii au constatat că în autoturismul răsturnat se află patru persoane încarcerate, în stare de inconștiență. Cu ajutorul echipamentelor specifice pompierii au acționat pentru descarcerarea celor patru victime, doi adulți și doi copii. Imediat după ce au fost scoase din autoturism, echipajele SAJ și SMURD au preluat victimele și au început manevrele de resuscitare.

Din păcate, nicio persoană nu a răspuns acestor manevre, medicul de pe ambulanța SAJ declarând decesul acestora (bărbat de 35 de ani, femeie de 31 de ani, copilul lor de 9 ani și un nepot de 11 ani). Un al treilea copil, de 14 ani, pasager în autoturism, a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la spitalul din Roman. Potrivit unor surse stiri-neamt.ro, victimele sunt din orașul Roznov și veneau de la pelerinajul Sfintei Parascheva.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Sursă foto: stiri-neamt.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233