dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Un tânăr a furat o maşină şi avariat trei autoturisme parcate în timp ce fugea de poliţişti

09 octombrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Surprinză neplăcută pentru proprietarii a trei autoturisme parcate în zona Anda din Constanţa. Dimineaţa le-au găsit avariate după ce un tânăr a urcat la volan deşi nu avea permis şi a lovit maşinile, în timp ce era urmărit de poliţişti. Tânărul de 29 de ani s-a ales cu dosar penal.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat că sâmbătă seara, poliţiştii au făcut semnal de oprire pentru o maşină, care şi-a continuat deplasarea. În timp ce era urmărit de poliţişti, şoferul a lovit trei maşini parcate.

Potrivit IPJ Constanţa, la data de 8 octombrie, în jurul orei 23.35, poliţiştii au identificat un bărbat, de 29 de ani, care a condus un autoturism pe strada Prelungirea Caraiman, iar la un moment dat, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat în coliziune cu trei autoturisme parcate.

Poliţiştii au stabilit că bărbatul are suspendat dreptul de a conduce vehicule pentru această perioadă. De asemenea, anchetatorii au mai aflat că maşina respectivă este proprietatea unei femei, în vârstă de 51 de ani.

Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere fără permis şi furt în scop de folosinţă.

Sursă foto: Info Trafic A2 şi Constanţa/Constanta Info 

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233