dobroge.tv

Live

UPDATE. La un pas de tragedie în Agigea. Un muncitor a fost prins sub un mal de pământ: bărbatul a fost găsit în viață

UPDATE. La un pas de tragedie în Agigea. Un muncitor a fost prins sub un mal de pământ: bărbatul a fost găsit în viață
16 septembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Intervenție contracronometru la Agigea. Un muncitor a fost prins sub un mal de pământ în localitatea Agigea. Martorii au sunat imediat la 112. La fața locului au ajuns mai multe echipaje ale pompierilor din cadrul Detașamentelor Port, Fripis și Medgidia, precum și ambulanțe SMURD și SAJ. De cum au ajuns, pompierii au început să sape pentru a-l găsi de bărbat

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat prin apel la numărul unic de urgență 112, vineri, 16 septembrie, în jurul orei 14.45, în localitatea constănțeană Agigea, pe strada Nicolae Titulescu, acolo un mal de pământ a căzut peste un muncitor care efectua lucrări cu un utilaj la rețeaua de canalizare.

La fața locului intervine Detașamentul Port cu trei Autospeciale de Stingere cu Apă și Spună, un container multirisc și un echipaj SMURD B, Detașamentul Fripis cu o Autospecială pentru Descarcerare și Detașamentul Medgidia cu o autospecială pentru Descarcerare. De asemenea, au fost mobilizate și două echipaje SAJ.

Intervenția este în desfășurare.

UPDATE 15.45. Pompierii militari au reușit să ajungă la muncitor. Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Constanța, bărbatul este conștient.

UPDATE 15.48. Potrivit reprezentanților ISU Dobrogea, bărbatul este conștient, cooperant și a fost dezgropat până la brâu. El a fost prins de malul de pământ în timp ce stătea în picioare. Bărbatul le-a cerut salvatorilor apă. Cadrele medicale i-au aplicat o mască de oxigen și o cască de protecție. Pompierii militari lucrează în continuare pentru extragerea lui. În jurul lui se sapă atât cu lopeți, cât și cu mâinile goale pentru a nu-l răni. 

UPDATE 16.30. Potrivit reprezentanților SAJ Constanța, bărbatul nu prezintă traumatisme. El a fost transportat la Spitalul Județean Constanța. 

Ce spun reprezentanții SAJ Constanța

În cursul zilei s-a primit o solicitare prin serviciul 112 pentru un pacient, în localitatea Agigea. Era vorba despre un pacient peste care a căzut un mal de pământ. La locul solicitării s-au deplasat mai multe echipaje SMURD și un echipaj SAJ cu medic. Pacientul a fost scos de sub malul de pământ. El era conștient și cooperant. I s-a acordat primul ajutor, a fost imobilizat pe targă rigidă și apoi transportat de către echipajul SAJ C2 la Spitalul Județean pentru supraveghere și investigații suplimentare”, a declarat dr. Claudia Tatarici, purtător de cuvânt SAJ Constanța. 



Sursă foto: ISU Dobrogea

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233