dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Biciclist omorât de un șofer cu alcoolemia aproape de 5 g/l alcool pur în sânge: bărbatul a fugit de la locul accidentului

NAȚIONAL. Biciclist omorât de un șofer cu alcoolemia aproape de 5 g/l alcool pur în sânge: bărbatul a fugit de la locul accidentului
06 septembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Un biciclist în vârstă de 40 de ani și-a pierdut viața după ce a fost lovit de o mașină. Șoferul de 35 de ani a fugit de la locul accidentului, însă a fost găsit de oamenii legii. Bărbatul era atât de beat, încât nu a putut să sufle în fiolă. El a fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice, iar rezultatul a arătat o alcoolemie de aproape 5 grame de alcool pur în sânge.

Potrivit Observator News, totul s-a petrecut în seara zilei de 4 septembrie, după lăsarea întunericului. în jurul orei 9.30, poliţiştii au fost alertaţi că în comuna Tia Mare un biciclist a fost accidentat mortal.

Ajunşi la locul faptei, nu au mai găsit nici şoferul vinovat şi nici maşina pe care acesta o conducea. Din evenimentul rutier a rezultat decesul biciclistului, în vârstă de 40 de ani. Trupul acestuia a fost transportat la Morga Spitalului Orășenesc Corabia, în vederea efectuării necropsiei.

Oamenii legii au continuat cercetările şi l-au identificat în aceeaşi seară. Este vorba de un tânăr de 35 de ani din aceeaşi comună.

Pentru că era într-o stare de ebrietate aât de avansată nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, aşa că poliţiştii au cerut recoltarea probelor biologice. Rezultatul a fost şocant pentru toată lumea. Biciclistul care a fost accidentat mortal avea 40 de ani.

Alcoolemie aproape de 5 g/l alcool pur în sânge

Poliția a transmis că luni, 5 septembrie 2022, în continuarea cercetărilor și în urma rezultatelor probelor biologice de sânge ale conducătorului auto, care au indicat valoarea de 4,87 g/l alcool pur în sânge, pentru prima probă recoltată și de 4,27 g/l pentru a doua probă recoltată, sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, pe numele acestuia, a fost emisă o ordonanța de reținere pentru 24 de ore.

Arestat preventiv pentru 30 de zile

Tot luni, în urma probatoriului administrat, Judecătoria Corabia a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia și a dispus, pe numele bărbatului, de 32 de ani, măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și părăsirea locului accidentului.


Sursă foto cu rol ilustrativ: realitateadearges.net

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233