dobroge.tv

Live

O aeronavă de mici dimensiuni s-a prăbușit pe câmp, în Giurgiu: două persoane au murit. VIDEO

O aeronavă de mici dimensiuni s-a prăbușit pe câmp, în Giurgiu: două persoane au murit. VIDEO
27 august 2022
Redactia DTV
Publicitate

O aeronavă de mici dimensiuni s-a prăbuşit în localitatea Letca Nouă din judeţul Giurgiu. La faţa locului au fost identificate două persoane decedate.

Un apel la numărul unic de urgenţă 112 a anunţat, astăzi, în jurul orei 14.05, că un avion ultrauşor model CITIUS YR-5599 s-a prăbuşit între localităţile Leţca Veche şi Leţca Nouă din judeţul Giurgiu, scrie antena3.ro.

Potrivit primelor informaţii, la bordul avionului se aflau două persoane, iar aeronava nu avea un plan de zbor. Acesta ar fi decolat de pe aerodromul Leţca Nouă, iar la scurt timp, un martor a observat că avionul s-a prăbuşit într-o pădure din apropiere.

După prăbuşire, martorul a văzut un nor gros de fum şi a sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112.

Din cadrul ISU Giurgiu, la locul indicat, au fost alocate două maşini de stingere, o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă SAJ. În sprijinul echipajelor operative, s-a dispus suplimentarea resurselor cu o maşină de stingere şi o ambulanţă SMURD de la ISU Teleorman. De asemenea, pentru eficientizarea misiunii de raspuns, s-a solicitat şi o resursă aviatică din cadrul IGAV”, a transmis ISU Giurgiu.

La faţa locului au fost identificate două persoane decedate, a mai transmis ISU Giurgiu.

Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), a anunţat, în direct la Antena 3, că în avion s-ar fi aflat două persoane.

Situaţia este în dinamică. Se confirmă că a fost un accident aviatic cu un avion de mici dimensiuni. Din ce ştim sunt două persoane în avionul respectiv, dar informaţiile vor fi confirmate când vor ajunge colegii la faţa locului.

Avionul a căzut într-o zonă împădurită. A fost redirecţionat elicopterul SMURD Bucureşti către zonă şi au fost trimise echipe terestre către zonă de la Giurgiu şi de la Teleorman. Pentru ca una din echipe să ajungă mai rapid. Aşteptăm informaţii de la prima echipă care va ajunge în zonă sau de la elicopter care poate să ne ofere informaţii chiar dacă nu va ateriza acolo. Lucrurile se pot schimba, aşteptăm informaţii”, a explicat dr. Raed Arafat.

Sursă foto: ISU Giurgiu

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233