dobroge.tv

Live

Caz şocant, la Constanţa. Bătrân împins de un tânăr, după o ceartă în autobuz - bărbatul a ajuns cu capul sub roata unei maşini şi a murit la spital!

Caz şocant, la Constanţa. Bătrân împins de un tânăr, după o ceartă în autobuz - bărbatul a ajuns cu capul sub roata unei maşini şi a murit la spital!
20 august 2022
Redactia DTV
Publicitate

Pompierii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, în această după-amiază., la un accident ce a avut loc în zona CET, din Constanţa.

Potrivit primelor informaţii un pieton a fost lovit de o maşină chiar în momentul în care traversa strada pe trecerea de pietoni.

Este vorba despre un bărbat care a fost găsit inconştient de către cadrele medicale. Acesta a fost preluat de către echipajul SAJ și transportat la Spitalul Județean Constanța.

Din păcate, pe camera de resuscitare acesta a intrat in stop, s-a început protocolul de resuscitare, dar, din păcate, fără rezultat.

UPDATE. Pe adresa redacţiei, a venit un mail în care un cititor ne-a transmis că accidentul nu s-a produs astfel. De fapt, bătrânul ar fi fost împins de către un tânăr cu care ar fi avut o ceartă în autobuz. Bătrânul s-a dezechilibrat şi a ajuns cu capul sub sub roţile maşinii.

"In legatura cu stirea de azi de acum cateva minute cu accidentul din CET. Barbatul a fost impins de la spate cu piciorul de un tanar direct in strada, pe trecerea de pietoni dupa o cearta in autobuz. Eram martor. Batranul a cazut cu capul fix sub roata masinii iar baiatul nu stiu daca l-au gasit ca a fugit. Barbatul nu era in traversare a fost impins", a scris cititorul.

UPDATE. Ce spune IPJ Constanţa

Astăzi, în jurul orei 16.30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la faptul că, pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, în zona CET, a avut loc un eveniment rutier.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat, de 71 de ani, care se afla în stare gravă, ulterior decedând, la spital.

Cazul a fost preluat de polițiști ai Serviciului Investigații Criminale.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, în timp ce se afla în dreptul unui imobil din zona CET a municipiului Constanța, un bărbat, de 21 de ani l-a agresat fizic pe bărbatul de 71 de ani, care se afla pe trotuar, iar din lovitură, acesta a fost împins către partea carosabilă, pe marcajul pietonal, unde a fost lovit de un autoturism care circula pe prima bandă.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte, urmând ca la finalizarea anchetei să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233