dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. O femeie de 73 de ani a murit după ce a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni: la volan s-ar fi aflat un polițist. VIDEO

NAȚIONAL. O femeie de 73 de ani a murit după ce a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni: la volan s-ar fi aflat un polițist. VIDEO
19 august 2022
Redactia DTV
Publicitate

O femeie de 73 de ani a fost ucisă pe trecerea de pietoni, lângă București, în localitatea Popești-Leordeni. Potrivit Obserator News, la volan ar fi fost un polițist aflat în timpul liber.

Momentul a fost surprins de camerele de luat vederi, iar în imagini se vede cum mașinile opresc în dreptul trecerii de pietoni, lăsând-o pe femeie să traverseze. Mai avea doar câțiva pași ca să ajungă pe partea cealaltă a drumului, când mașina agentului, aflată pe prima bandă, o lovește pe bătrână.

Femeia de 73 de ani a fost transportată la spital, unde, din păcate, s-a stins în aceeași zi.

La data de 18 august a.c., în jurul orelor 12:19, polițistii orașului Popești Leordeni au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că un pieton a fost lovit, pe o stradă din localitate.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Popești Leordeni pentru efectuarea de activități din competență, iar din primele verificări a rezultat faptul că, pe DN4, din Popești Leordeni, un conducător auto ar fi surprins și accidentat o persoană, respectiv o femeie, în vârstă de 73 de ani. De asemenea, la fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD, care a acordat primele îngrijiri medicale, iar ulterior a transportat victima la o unitate spitalicească din București, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii rutieri din Popești s-au deplasat la spitalul unde a fost internată victima, iar din verificări a rezultat faptul că, aceasta a decedat”, transmite IPJ Ilfov într-un comunicat.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din Popești Leordeni în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. De asemenea, urmărirea penală este sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.


Sursă foto: Observator News

Sursă video: Digi 24

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233