dobroge.tv

Live

„Intru în Lacul Morii, purtând povara unei iubiri neîmpărtășite”. Simona și-a pus capăt zilelor după o decepție în dragoste - și-a anunțat gestul pe internet: „Anul trecut postase ceva similar”

„Intru în Lacul Morii, purtând povara unei iubiri neîmpărtășite”. Simona și-a pus capăt zilelor după o decepție în dragoste - și-a anunțat gestul pe internet: „Anul trecut postase ceva similar”
06 august 2022
Redactia DTV
Publicitate

Tragedie în Capitală. O artistă și-a pus capăt zilelor și a fost găsită înecată într-un lac din Sectorul 6. Poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă pentru a lămuri toate aspectele în care a survenit decesul. Femeia și-a anunțat gestul pe rețelele de socializare, în urma unei decepții în dragoste.

Potrivit Observator News, înainte de a se sinucide, Simona a postat un mesaj pe Facebook în care îşi cerea iertare de la toţi cei care au cunoscut-o şi vorbea despre un bărbat pe care l-a iubit atât de mult încât în cele din urmă a fost în stare să îşi ia viaţa pentru el.

Dragii mei prieteni care mă admirați artistic, știu că vă dezamăgesc! Dar viaţa a devenit insuportabilă pentru mine.....Vă rog să mă iertați! Dragul meu Eduard, tu știi că te-am iubit nespus! Acum intru în Lacul Morii purtând povara unei iubiri neîmpărtășite....Draga mea Cristina , te rog să îi transmiți”, a scris aceasta pe o rețea de socializare.

Simona Săndulescu a fost artist liric și instrumentist în cadrul Societății Române de Radiodifuziune. A activat ca organist în concertele Orchestrei Naționale Radio, Orchestrei de Camera Radio, Corului Academic Radio și Orchestrei Filarmonicii „George Enescu”.

Mare de lacrimi după moartea Simonei

Vestea morții artistei a venit ca un trăsnet peste familie, prieteni, cunoscuți dar și peste cei care au îndrăgit-o. Pe rețelele de socializare au fost postate mesaje de condoleanțe.

„Mi se pare straniu să citesc o asemenea știre... De dimineață, FB mi s-a deschis cu postarea Simonei...am refuzat să cred că e real... O știam din liceu, am fost colege... In iulie, anul trecut, postase ceva similar, dar apoi a retractat, căci ceea ce spusese zicea că erau gândurile/replicile personajului pe care îl juca într-o piesă de teatru. Asta am sperat și acum.... să fi fost doar tenebrele unei nopți urâte, dar acum totul să fie bine... Dar realitatea e mult mai dură... Simona chiar nu mai e...”

„Simona. Se ajunge în a anunța o sinucidere pe fb. Dealtfel unde? Singurătatea este un efect al indiferentei sociale,poate un gest demnitatea intr-o societate idioata unde se mimează fericire! Se fac emisiuni,se fac presupuneri pe baza acestor evenimente triste,dar nu se fac emisiuni unde sa se discute nesimțirea și indiferenta! Suni și nu ți se răspunde,vorbești și nu ești ascultat,păreri atât de multe și analiza psihologica..... Terapii,ședințe eșuate.... Oamenii mor din singurătate! Nu primim empatie,nu primim nimic...BA DA ,DOAR SPECULATIE! Oamenii frumosi mor în timp ce chilotareala și ieftinul învinge! Cuvinte goale,povesti fără subiec,oameni în chiloti care se hlizesc în timp ce oamenii valoroși mor! Se vorbește despre VIBE,despre Dumnezeu,despre iubire.... Vorbe în vânt!!!”

„Dumnezeu sa te odihnească în pace Simona! Nu a trecut decât o săptămână de când îți spuneam toți 'La mulți ani' la karaoke... aveai bratele pline de flori și radeai... arătai vesela și fericita ! Nimeni nu ar fi bănuit ! Îmi pare tare, tare rău... de abia așteptam să cantam impreuna ! Nu te cunoșteam de prea mult timp, dar știam, simțeam ca ai un suflet frumos și sensibil... RIP”

Ce spun oamenii legii

„La data de 6 august, în jurul orei 1.40, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București - Secția 20 a fost sesizată cu privire la faptul că, într-un lac din Sectorul 6, se află o persoană înecată. La fața locului s-au deplasat polițiști cadrul Secției 20 și un echipaj de pompieri - scafandri, care au intervenit pentru scoaterea persoanei din apă. Totodată, un echipaj medical, în urma verificărilor, a constatat decesul. Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri - Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul. Trupul neînsuflețit a fost transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”.


Sursă foto: Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233