dobroge.tv

Live

Accident cumplit în această dimineață. Un bărbat a murit, iar soția și fiul său sunt în stare gravă: alte două persoane au fost rănite. FOTO/VIDEO

Accident cumplit în această dimineață. Un bărbat a murit, iar soția și fiul său sunt în stare gravă: alte două persoane au fost rănite. FOTO/VIDEO
26 iulie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Accident cumplit în această dimineață, pe DN 72, între localitățile Mija și I.L. Caragiale, din Dâmbovița. Un bărbat și-a pierdut viața, soția și fiul său sunt în stare gravă, iar alte două persoane, între care un alt copil, au fost rănite.

La locul accidentului, echipajele de intervenţie au găsit trei dintre victime încarcerate.

Persoana descarcerată din autoutilitară, un minor de 15 ani, este transportată la UPU Ploieşti. Din nefericire, şoferul autoturismului, care era în stare de inconştienţă, nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarat decedat”, a precizat ISU Dâmboviţa.

Potrivit targovistenews.ro, un bărbat în vârstă de 44 de ani a murit după ce a intrat cu mașina într-o autoutilitară care circula pe contrasens. Soția sa, în vârstă de 42 de ani și copilul lor, de 10 ani, pasageri ai mașinii, au ajuns la spital în stare gravă. În urma impactului, a fost rănit și un adolescent de 15 ani, aflat în autoutilitară.

Victimele au fost transportate de echipajele de intervenție la Unitatea de Primiri Urgențe de la Târgoviște.

Polițiștii au deschis un doar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă și continuă cercetările.

Ce spun polițiștii

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost sesizați cu privire la producerea unui accident de circulație, în localitatea I.L. Caragiale.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat că un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 44 de ani, ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de o persoană, în vârstă de 38 de ani.

În urma impactului, persoana de 44 de ani a decedat, iar alte patru persoane au fost rănite, între care doi minori, fiind transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, în vederea stabilirii cauzei și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, transmite IPJ Dâmbovița.


Sursă foto: ISU Dâmbovița / Facebook Marius B.

Sursă video: Exclusivdb.ro/ Facebook Marius B.

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233