dobroge.tv

Live

A vrut să-și impresioneze prietena, dar a condus-o spre moarte. Lavinia a sfârșit în mașina furată de un adolescent de 15 ani - Costi a ajuns la spital cu răni minore

A vrut să-și impresioneze prietena, dar a condus-o spre moarte. Lavinia a sfârșit în mașina furată de un adolescent de 15 ani - Costi a ajuns la spital cu răni minore
23 iulie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Un accident cumplit a avut loc în noaptea de joi spre vineri pe E85, pe raza localităţii Podgoria, din judeţul Buzău. Lavinia, o adolescentă de 15 ani și-a pierdut viața după ce maşina în care se afla, condusă de un băiat de aceeași vârstă, s-a răsturnat de mai multe ori pe câmp.

CITEȘTE ȘI: NAȚIONAL. O adolescentă și-a pierdut viața în urma unui accident cumplit: „șoferul” de 15 ani ar fi furat mașina părinților și s-a răsturnat cu ea

Starea băiatului este una bună, ajungând la spital cu răni minore. În schimb, pentru Lavinia nu s-a mai putut face nimic. Fata a murit pe loc în urma accidentului.

Potrivit reporterbuzioan.ro, adolescentul de 15 ani a furat cheile mașinii tatălui său și a plecat la plimbare. Pe Costi l-a însoțit, în această cursă a morții, Lavinia, o prietenă în vârstă de 15 ani, din comuna Dumbrăveni.

Cei doi au plecat spre Buzău iar, la un moment dat, din cauza vitezei foarte mari, băiatul a pierdut controlul volanului, mașina răsturnându-se de mai multe ori pe câmp. Autoturismul, un BMW X3 cu volan pe dreapta, s-a făcut praf, mașina devenind un morman de fiare.

Locul din stânga, pe care a stat Lavinia, este complet distrus. Surse din anchetă au precizat pentru reporterbuzioan.ro că fata nu a avut nicio șansă, decesul survenind aproape instantaneu, din cauza loviturilor la cap.

În acest caz, va fi deschis dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Mare de lacrimi după moartea Laviniei

Vestea morții copilei a venit ca un trăsnet peste familie și apropiați. Pe rețelele de socializare au fost postate mesaje de condoleanțe.

„Dumnezeu să te ierte, Lavinia! Din nefericire, localitatea noastră a îmbrăcat straie de doliu! Lavinia S., fiica familiei Carmen și Aurel S. a plecat prematur dintre noi, în urma unui fatidic accident! Dumnezeu să te ierte, Lavinia! Sincere condoleanțe familiei greu încercate, bunul Dumnezeu cu mare mila să vă întărească pentru a putea trece peste aceasta tragedie!”, scrie consilierul local Antonescu Lucian.

„Ai plecat și ne-ai lăsat cu durere în suflet! Sper ca bunul Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău și să te țină la dreapta lui! Noi familia ne vom ruga pentru tine și te vom păstra în amintirea și sufletul nostru! Dumnezeu să te odihnească în pace scumpa noastră”

„Nu vom uita niciodată veselia și gingășia ta, suflet minunat! Dumnezeu să-te odihnească în pace!”.

„Dumnezeu sa te odihneasca in pace Nepotica mea draga”

„Drum lin către îngeri Lavi , sincere condoleanțe familiei!”

„Condoleanțe familiei și multă putere pentru a putea trece peste aceasta tragedie. Drum lin către îngeri, Lavinia!”

„Păcat,o cunoscuse si fata mea, urmau sa fie colege la pedagogic. o fata bună,Dumnezeu sa o așeze lângă îngeri,părinților multa putere sa depășească acest mare,mare necaz!”

„Nici nu cred ca pot găsi un cuvânt și nici nu îmi permit măcar sa ma gândesc la ceea ce se petrece in sufletul părinților. Dumnezeu sa o ierte și putere familiei sa treacă peste acest necaz”


Sursă foto: Facebook / Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233