dobroge.tv

Live

''Maşina nu pare să frâneze deloc''. Accidentul de la Năvodari, surprins de camere - un bărbat a murit, două persoane sunt în stare gravă. VIDEO

''Maşina nu pare să frâneze deloc''. Accidentul de la Năvodari, surprins de camere - un bărbat a murit, două persoane sunt în stare gravă. VIDEO
21 iulie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Un bărbat şi-a pierdut viaţa şi alte două persoane au ajuns la spital în urma unui grav accident ce a avut loc ieri dimineaţă între localitățile Corbu și Năvodari, județul Constanța.

Accidentul a fost suprins de o cameră de supraveghere din zonă, iar în imagini se poate observa cum o cisternă iese de pe un drum secundar și încearcă să se încadreze pe cel principal, moment în care o mașină o izbește cu viteză, din spate.

Impactul a fost unul devastator, bărbatul aflat la volanul maşinii pierzându-şi viaţa.Alte două persoane din autoturism au ajuns la spital, în stare gravă.

"Astăzi (ieri n.r.), în jurul orei 7.00, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DJ 226, dinspre localitatea Corbu către orașul Năvodari.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 47 de ani, și un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă tip cisternă, condus de un bărbat, de 52 de ani. În urma impactului a rezultat decesul, la fața locului, a primului conducător auto, precum și vătămarea corporală a 2 pasageri din autoturism",au anunțat reprezentanții IPJ Constanța.

Polițiștii au deschis un dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs tragedia.

Imaginile surprinse au stârnit un val de reacţii pe reţelele de socializare. Internauţii au discutat despre cui îi aparţine vina.

"Eu conduc cisterna si cand este plina demareaza foarte greu de aia nu inteleg de ce nu a intrat pe banda a doua si asteapta sa treaca cealalte masini ca sa intre pe prima banda"

"Aveți dreptate, camionagiul e de vină, dar ghici cine a murit cu dreptatea în mână și cu accelerația la fund!?"

"Dap.. Neacordare de prioritate, încadrare pe banda unu, după efectuarea virajului la stânga.. VINOVAT!!!!"

"Pacat, avea destul timp."

"Masina aia nu pare sa frâneze deloc...Ne uitam la masina din spatele celui care se loveste si pare sa aiba aceeasi viteza, dar incetineste destul de rapid, in schimb ala se duce ghiulea in cisterna."

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233