dobroge.tv

Live

Tânărul român dispărut în apele mării din Grecia a fost găsit mort. Părinții și prietenii lui Radu au sperat până în ultima clipă la o minune

Tânărul român dispărut în apele mării din Grecia a fost găsit mort. Părinții și prietenii lui Radu au sperat până în ultima clipă la o minune
14 iulie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Radu, românul de 25 de ani, care dispărut în apele mării din Lefkada, chiar sub privirile prietenilor săi, a fost găsit mort, scrie Observator News. Incidentul s-a petrecut chiar în prima zi de vacanţă cu prietenii. Încă de atunci, atât aceştia cât şi autorităţile au încercat să dea de urma lui.

Potrivit presei elene, martorii povestesc că în ziua în care tanarul a intrat în mare erau valuri uriașe. În încercarea de a salva un turist care se afla în pericol, românul de 25 de ani nu a mai ieșit nici el din apele mării. O tânără, prietenă cu băiatul, a lansat un apel pe paginile de socializare în speranța că vor fi ajutați și-l vor găsi mai repede.

CITEȘTE ȘI: Tânărul care s-a înecat în Grecia sub privirile prietenilor este fiul unui primar. Radu se afla în prima zi de vacanţă: ''Suntem distruşi. Sperăm într-o minune''

Potrivit adevarul.ro, Radu D. este fiul primarului din localitatea doljeană Amărăştii de Jos. Anul acesta, a plecat împreună cu mai mulți prieteni de la locul de muncă în vacanță, în Grecia. Însă, chiar în prima zi când au mers cu toții în zona plajei Mylos/Lefkada, neamenajată și greu accesibilă, tânărul ar fi intrat în apa învolburată. Nu a contat că erau valuri, credea că le poate stăpâni. La un moment dat, a simţit că nu mai are putere şi a început să strige după ajutor. Unul dintre prieteni a încercat să-l salveze, dar nu a reuşit.

Disperaţi, prietenii au alertat autorităţile elene. Paza de coastă din Lefkada a ajuns în zonă cu o şalupă şi scafandri, dar au abandonat căutările duminică seara, imediat după ce s-a lăsat întunericul. Le-au reluat în următoarele zile, dar toate eforturile au fost în zadar. Radu Dinu nu a fost găsit, mai scrie sursa citată.

Era prima lui zi de vacanţă. Suntem distruşi. Sperăm într-o minune. Era un băiat extraordinar, respectuos şi vesel. Iubea sportul, participa la competiţii, avea mulţi prieteni. Nu ne vine să credem...", a declarat o prietenă de familie, pentru sursa citată.


Sursă foto: Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233