dobroge.tv

Live

Un cunoscut preot din Iași a murit într-un hotel din Eforie Nord: a făcut infarct

Un cunoscut preot din Iași a murit într-un hotel din Eforie Nord: a făcut infarct
09 iulie 2022
Redactia DTV
Publicitate

La doar 44 de ani, preotul Radu Diaconu, cunoscut în rândul ieșenilor, a murit într-o cameră de hotel din Eforie Nord. Se pare că preotul ar fi suferit un infarct după ce a făcut scufundări în Marea Neagră.

Unul dintre cei mai iubiti preoti misionari ai Iasului a trecut în nefiinta. Este vorba despre parintele Diaconu Radu Bogdan, slujitor al Bisericii „Sfintii Atanasie si Chiril”, de lânga Universitatea de Medicina si Farmacie „Gr.T.Popa”, fiind un ghid spre Dumnezeu pentru credinciosii de toate varstele si un duhovnic desavârsit pentru cei care au venit sa ceara iertare, de-a lungul timpului, în Casa Domnului.

Dornic sa împartaseasca din tainele crestinismului, acesta s-a dedicat si activitatii pedagogice, predând tinerilor care urmeaza cursurile Seminarului Teologic din Chisinau.

Trupul neînsufletit al parintelui Radu Bogdan Diaconu este adus astazi la Iasi, urmând sa fie depus la Biserica Sfintii ,,Atanasie si Chiril” – în spatele Universitatii de Medicina si Farmacie ,,Gr. T. Popa”- aici unde va ramâne pâna mâine, la ora 12:00. Mâine, în jurul prânzului, familia va respecta dorinta parintelui Radu, si-l vom duce în comuna Dumbraveni, judetul Suceava, pentru a se odihni de-a pururi în satul sau natal.

Slujba de înmormântare va avea loc luni, dimineata, la Biserica „Nasterea Maicii Domnului”, când va fi condus pe ultimul drum”, au precizat apropiatii lui, porivit ziaruldeiasi.ro.


Sursă foto: ziaruldeiasi.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233