dobroge.tv

Live

Asistentă medicală, ucisă de fostul iubit - bărbatul a înjunghiat-o de mai multe ori

Asistentă medicală, ucisă de fostul iubit - bărbatul a înjunghiat-o de mai multe ori
25 august 2020
Redactia DTV
Publicitate

O tânără asistentă a fost ucisă cu sânge rece de fostul iubit. Bărbatul și-a înjunghiat mortal fosta iubită pe o stradă din Cluj-Napoca. Tânăra, în vârstă de 30 de ani, era asistentă medicală. După săvârșirea faptei, bărbatul a fugit la casa mamei sale din comuna Udești, județul Suceava. Mascații l-au ridicat luni, în jurul orei 14:00, și l-adus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj.

Potrivit stiridecluj.ro, Mohamed Mustafa Mohamed are 28 de ani și este originar din Algeria, dar a urmat studiile în Suceava. El a comis crima în cursul nopții, iar apoi a fugit în Suceava, unde a fost prins rapid ca urmare a informațiilor precise colectate de Poliția Cluj, fiind urmărit pas cu pas și luat ca din oală de poliția din Suceava.

Tânăra omorâtă era din Suceava și a revenit la Cluj-Napoca cu un autocar azi-noapte. Fostul iubit a așteptat-o în stație, în Gheorgheni, și a înjunghiat-o de mai multe ori.

Suspectul și-a amenințat cu moartea fosta iubită prin intermediul unor mesaje trimise pe telefonul mobil. Din păcate, femeia nu a spus nimic despre aceste amenințări.

Suspectul a mai avut astfel de comportamente violente și în trecut. În 2018 a fost cercetat într-un dosar pentru agresiune față de o altă fostă iubită în casa căreia a intrat cu forța, i-a spart telefonul și a lovit-o. A primit atunci o amendă penală și interdicția de a mai pune mâna pe arme albe, interdicție pe care acum a încălcat-o.

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233