dobroge.tv

Live

Orbit de gelozie, un bărbat din Vaslui a dat foc mașinii pe care i-o oferise cadou soției

Orbit de gelozie, un bărbat din Vaslui a dat foc mașinii pe care i-o oferise cadou soției
28 iunie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Răzbunare din gelozie, în localitatea Rafaila din Vaslui. Un bărbat a dat foc mașinii pe care i-o oferise în dar soției de ziua ei.

Potrivit Observator News, din cauza geloziei extreme pe care o manifesta atunci când consuma alcool, bărbatul a decis să dea foc autoturismului pentru a se răzbuna pe soţia lui. Autoturismul a fost incendiat luni seara, în jurul orei 22.30. Vehiculul pe care îl conducea femeia de 35 de ani fusese cumpărat de ziua ei chiar de soţ, cel care acum a şi pornit incendiul.

Mai multe echipaje ale pompierilor au intervenit pentru stingerea incendiului şi au descoperit în urma anchetei că focul a fost pus intenţionat.

„Proprietara autoturismului incendiat şi distrus în proporţie de 100% susţine că cel care i-a incendiat autoturismul a fost soţul său, care atunci când consuma băuturi alcoolice devine extrem de gelos şi violent”, au precizat reprezentanții ISU Vaslui.

Femeia a povestit că bărbatul a venit acasă beat şi a declansat un scandal monstru din care nu au lipsit loviturile şi ameninţările cu moartea. Pentru că s-a simţit în pericol, femeia a decis să plece la casa părinţilor ei, menționează sursa citată.

Politistii vasluieni au fost la rânduI lor sesizați de cele întâmplate şi au deschis un dosar de cercetare penală pe numele bărbatului de 45 de ani. În urma cercetaărilor făcute, poliţiştii au constatat că soţul femeii este cel care a dat foc autoturismului.


Sursă foto: monitoruldevaslui.ro / ziaruldevaslui.ro

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233