dobroge.tv

Live

„Bieții copii... vor rămâne marcați pe viață”. Dana şi Neculai au murit rând pe rând, înghițiți de apele unui râu, chiar sub privirile copiilor

„Bieții copii... vor rămâne marcați pe viață”. Dana şi Neculai au murit rând pe rând, înghițiți de apele unui râu, chiar sub privirile copiilor
27 iunie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Tragedie în zona localităţii Coşteiu din Timiș. Un bărbat de 39 de ani şi o femeie de 34 de ani, s-au înecat rând pe rând în apele râului Timiș. Bărbatul a intrat în apă pentru a se răcori, iar când a văzut că acesta nu mai iese, femeia s-a aruncat după el. Niciunul nu știa să înoate. Totul s-a întâmplat sub privirile neputincioase ale copiilor lor.

Potrivit lugojinfo.ro, cei doi se aflau la picnic. Neculai și Dana erau însoțiți de câțiva prieteni, dar și de mai mulți copii cu care au ieșit la grătar. La un moment dat, o persoană din grup a intrat să se răcorească în rău, iar bărbatul de 39 de ani l-a urmat, deși a fost avertizat că apă este mare.

CITEȘTE ȘI: O fetiță și un băiețel au rămas orfani după ce părinţii lor s-au înecat într-un râu: femeia a intrat în apă pentru a-și salva iubitul

În câteva momente, Neculai a dispărut sub apă sub ochii disperați ai prietenilor de pe mal. Dana a sărit și ea imediat în apă, cu intenția să îl salveze dar, din păcate, nici ea nu a mai ieșit la suprafață. Totul s-a petrecut la câțiva metri de copiii speriați care au și sunat la 112. Potrivit sursei citate, nici femeia și nici bărbatul nu știau să înoate.

Potrivit Observator News, copiii, o fetiță în vârstă de 10 și un băiețel de 11 ani, vor rămâne în grija familiei extinse. Ultima amintire alături de părinţii lor este o fotografie făcută cu doar câteva momente înainte de tragedie.

Mare de lacrimi după moartea celor doi

Vestea morții celor doi a venit ca un trăsnet peste prieteni și familie. Pe rețelele de socializare au fost postate mesaje de condoleanțe.

„Off Doamne!! Tragedie enormă,bieții copii...vor rămâne marcați pe viață. Dumnezeu să-i odihnească iar pe copilași să-i întărească. O zi fericita cu familia sa transformat întruna de coșmar ptr copiii lor și familia lor”

„Nu-mi vine sa cred ca îi ultima poza cu Cumnata și Cumnatul. Dumnezeu sa le dea odihna veșnică!!”

„Sincere condoleante familiei si voua! Dumnezeu sa va intareasca”

„Dumnezeu sa-i ierte odihna veșnica lacrimi multe păcat tineri dar Dumnezeu își alege suflete frumoase și tinere. Odihna veșnica”

„Sincere condoleanțe. Dumnezeu să-i odihnească în pace. Doamne ce mare durere”

„Dumnezeu sa-i ierte ! Nu-mi vine sa cred”

„Bunul Dumnezeu să îi odihnească în pace și la familii putere să treacă prin așa mare tragedie”

„Dumnezeu să vă ierte odihna veșnică”.


Sursă foto: Observator News / lugojinfo.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233