dobroge.tv

Live

Bărbat omorât în bătaie în plină stradă, la Cogealac: alte două persoane au ajuns la spital

Bărbat omorât în bătaie în plină stradă, la Cogealac: alte două persoane au ajuns la spital
21 iunie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Caz şocant în Cogealac. Un bărbat din Tulcea a fost omorât în bătaie, în plină stradă. Bătaia cu bâte a avut loc între două grupări rivale.

Totul a început când trei bărbaţi din oraşul Tulcea au venit în Cogealac pentru a cere socoteală unui rival. Nu l-au găsit, însă au intrat în conflict cu rudele acestuia, care au chemat întăriri, scrie Observator News.

În jurul orei 18.40 a fost apelat numărul unic de urgență 112. La fața locului s-au deplasat de urgență un echipaj SMURD B2, un echipaj SAJ B2 și un SAJ C2.

La fața locului au fost găsiți trei bărbați răniți, unul dintre ei în stop cardiorespirator. În ciuda eforturilor cadrelor medicale, acesta nu a putut fi salvat și a fost declarat decedat.

Potrivit reprezentanților Serviciului Județean de Ambulanță Constanța, alți doi bărbați au fost transportați la spitalul județean Constanța, unul dintre ei cu traumatism cranio cerebral, iar cel de-al doilea cu traumatism toracic.

UPDATE. Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au declarat că nouă persoane au fost implicate, luni, într-un conflict în localitatea Cogealac. Astfel, şase bărbaţi din comuna tulceană Beidaud au venit în judeţul Constanţa pentru a agresa trei bărbaţi din Cogealac. 

Ei au reuşit să-i bată pe doi dintre ei, iar apoi au vrut să plece. În acel moment, al treilea bărbat din Cogealac a luat o piatră şi a aruncat-o spre maşina celor din judeţul Tulcea. Piatra a spart geamul şi l-a lovit în cap pe unul dintre bărbaţi, care a murit pe loc. 

Poliţiştii au reţinut cinci bărbaţi, unul din Cogealac şi ceilalţi din comuna Beidaud, fiind căutat şi al şaselea participant la scandal, din judeţul Tulcea.


Sursă foto: captură Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233