dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Două femei au murit, iar alte trei persoane au ajuns la spital, în urma unui accident grav: două mașini și o autoutilitară s-au ciocnit

NAȚIONAL. Două femei au murit, iar alte trei persoane au ajuns la spital, în urma unui accident grav: două mașini și o autoutilitară s-au ciocnit
20 iunie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Accident grav în satul Valea Mare, din comuna Runcu, judeţul Gorj. Două femei și-au pierdut viața, iar trei persoane au ajuns la spital după ce două mașini și o autoutilitară s-au ciocnit.

La fata locului au fost trimise o autospecială pentru descarcerare grea, o autospecială de lucru cu apă și spumă, două ambulanțe SMURD din cadrul ISU GJ și trei ambulanțe SAJ Gorj.

Când au ajuns salvatorii, au fost găsite șase victime, patru conștiente și două inconștiente pentru care s-a început protocolul de resuscitare. Din păcate, în ciuda eforturilor cadrelor medicale, cele două femei au fost declarate decedate. Alte trei persoane au fost transportate la spital.

Ce spun polițiștii

Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată, prin apel unic 112, despre un eveniment rutier produs pe DN 67 D Bâlta. Din primele verificări efectuate la faţa locului, a reieşit faptul că, un bărbat, de 38 ani, din Municipiul Târgu-Jiu în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 67 D, din direcţia Tismana - Târgu-Jiu , nu a respectat distanţa regulamentară faţă autoturismul din faţa sa, condus de un bărbat din comuna Runcu, de 68 de ani, intrând in coliziune cu acesta.

Autoturismul condus de bărbatul de 68 de ani a fost proiectat într-un autoturism ce se deplasa regulamentar pe celălalt sens de mers.

În urma coliziunii, a rezultat decesul a două femei, de 62 de ani. Alte trei persoane au fost rănite, fiind transportate la spital. În cele trei maşini se aflau în total şapte persoane.

Persoanele decedate au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei, iar victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean Târgu-Jiu pentru a le fi acordate îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, iar poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei şi împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a transmis IPJ Gorj.


Sursă foto: news.ro / gazetadesud.ro

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233