dobroge.tv

Live

„Lumina ochilor mei”. Flavius a murit după ce i s-a făcut rău pe ringul de dans, la banchetul de clasa a VIII-a: s-a prăbușit chiar sub privirile tatălui

„Lumina ochilor mei”. Flavius a murit după ce i s-a făcut rău pe ringul de dans, la banchetul de clasa a VIII-a: s-a prăbușit chiar sub privirile tatălui
19 iunie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Durere fără margini într-o familie din Suceava. Flavius Bogdan s-a stins din viață la doar 14 ani, după ce i s-a făcut rău la banchetul de final de clasa a VIII-a, în timp ce se afla pe ringul de dans. Adolescentul s-a prăbușit chiar sub privirile tatălui său, profesor în cadrul școlii.

Potrivit obiectivdesuceava.ro, personalul de la Serviciul de Ambulanță Suceava care a ajuns la fața locului a constatat că băiatul se afla în stop cardio-respirator. A fost resuscitat și transportat la spital. Pe parcursul nopții, elevul de 14 ani a trecut prin mai multe episoade de fibrilație ventriculară și a decedat dimineață, în jurul orei 4.30.

Medicul Adrian Săraru, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava, a declarat într-o intervenție telefonică, la Digi24, că băiatul avea probleme de sănătate cunoscute, o formă de epilepsie, însă nu mai urma niciun tratament.

Sursa citată menționează că băiatul era însoțit de ambii părinți la banchet și nu a consumat alcool sau altceva care să-i fi făcut rău.

Ce spun polițiștii

La data de 17.06.2022, orele 23:14, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că la aceeaşi dată, în jurul orelor 23:10 la sala de evenimente din cadrul unui Complex din mun. Suceava, unde se desfăşoară banchetul elevilor de clasa a VIII-a a Şcolii Generale nr.9 "Ion Creangă" Suceava, unui elev ce participa la banchet i s-a făcut rău.

Având în vedere sesizarea, la nivelul Poliției mun. Suceava s-a constituit echipa operativă care a constatat următoarele:

Echipa operativă ajunsă la faţa locului a constat faptul că la sala de evenimente anterior menţionată se desfăşura banchetul de absolvire al elevilor de clasa a VIII a din cadrul Şcolii Generale nr.9 „Ion Creangă” Suceava. Din discuțiile purtate cu managerul sălii de evenimente și cu personalul sălii s-a constatat faptul că unui elev care participa la eveniment i s-a făcut rău și s-a sprijinit cu capul pe masă. Fiind verificat de către tatăl său care este cadrul didactic în cadrul școlii și care participa și el alături de fiul său la eveniment, acesta a constatat faptul că băiatul era inert așa că a procedat la resuscitarea acestuia.

În scurt timp, la fața locului s-a prezentat un echipaj ambulanțier din cadrul SAJ Suceava care au procedat de îndată la resuscitarea minorului. Manevrele de resuscitare s-au efectuat pentru o perioadă de aproximativ o oră, după care minorul a fost transportat de urgență la Spitalul Județean ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava pentru continuarea manevrelor de resuscitare și îngrijiri de specialitate.

Echipajul de poliție ajuns primul la fața locului a constatat faptul că minorul de 14 ani din mun. Suceava este proaspăt absolvent al școlii gimnaziale, nr. 9 ”Ion Creangă” Suceava.

După efectuarea cercetării la fața locului, organele de cercetare penală s-au deplasat la Spitalul Județean de Urgență "Sf. Ioan cel Nou" Suceava, unde a fost declarat decesul minorului. Din discuțiile cu personalul medical și cu celelalte persoane s-a stabilit că minorul suferea de epilepsie și alte afecțiuni medicale asociate.

În cauză sunt efectuate cercetări de către lucrătorii Poliției mun. Suceava, B.I.C, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, urmând a fi efectuată necropsia. Nu sunt suspiciuni cu privire la deces”, au transmis reprezentanții Poliției Suceava.

Mare de lacrimi după moartea lui Flavius

Moartea fulgerătoare a lui Flavius la doar 14 ani a venit ca un trăsnet peste familie și prieteni. Pe rețelele de socializare au fost postate mesaje emoționante.

Lumina ochilor mei”, scrie tatăl băiatului pe Facebook.

Condoleanțe sincere! S-a oprit lumea în loc...”

Drum bun catre ingeri , Flavius! Dumnezeu sa te odihneasca in pace , suflet bland si frumos iar parintilor tai putere sa treaca peste aceasta durere ! Fosta ta educatoare iti va pastra o frumoasa amintire !

Dumnezeu sa te ierte inger frumos. Bunul Dumnezeu sa va intareasca si sa va dea putere! Suntem alaturi de voi”

„Sincere condoleante ne a fost un prieten tare bun”

„O durere fără margini, neimaginabilă... Numai Bunul Dumnezeu ne poate întări și găsi răspunsuri în aceste momente grele. Ne rugăm și îl rugăm pe Cel care este tăria noastră să vă dăruiască putere, să treceți peste această tragedie , domnule profesor! Drum lin spre cer! Sincere condoleante!”

„Condoleate! Drum lin spre cer, Flavius! Multă putere, parintilor, care trec prin aceasta grea încercare!”

„Condoleanțe... A fost un copil exemplu... Prea repede ai plecat printre îngeri... Domnul sa va întărească în aceste momente grele, părinți buni”

„Nu pot să cred Bogdan....suntem șocați .....o pierdere și o durere de nedescris pentru un părinte .... Bunul Dumnezeu sa va dea putere dragii mei să treceți peste această grea încercare. Dumnezeu să-l odihnească în Împărăția Sa. SINCERE CONDOLEANTE!”

„Îmi pare nespus de rau. Nu pot sa cred ca e adevărat. Condoleanțe”

„Nici nu- mi pot imagina prin ce durere treceti!! Sa va dea Dumnezeu putere sa depășiți acest moment tragic!! Un înger printre îngeri!! Sincere condoleanțe!!”


Sursă foto: obiectivdesuceava.ro / Facebook Monitorul de Suceava

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233