dobroge.tv

Live

Mare de lacrimi după moartea lui Sergiu. Tânărul actor și-ar fi pus capăt zilelor după o ceartă cu soția: „Îmi pare nespus de rău că am fost atât de neputincioși în fața suferinței tale”

Mare de lacrimi după moartea lui Sergiu. Tânărul actor și-ar fi pus capăt zilelor după o ceartă cu soția: „Îmi pare nespus de rău că am fost atât de neputincioși în fața suferinței tale”
08 iunie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Este doliu la Teatrul Național din Târgu Mureş după ce Sergiu Marocico, un cunoscut actor din cadrul instituției culturale, a fost găsit mort în apartamentul său din cartierul Dâmbu Pietros. El s-ar fi sinucis, potrivit anchetatorilor, după o ceartă cu soția. Cei doi erau în mijlocul divorţului, iar femeia obţinuse un ordin de protecţie împotriva lui.

Potrivit Observator News, luna trecută, soţia lui obţinuse un ordin de protecţie. L-ar fi acuzat că e violent şi se teme pentru viaţa ei. Cei doi aveau împreună un băiat de patru ani. Tot Sergiu o îngrijea şi pe fiica de 10 ani din prima căsătorie a femeii.

Bărbatul a încălcat restricţia și s-a dus peste parteneră la serviciu, acolo unde l-ar fi luat la bătaie pe actualul ei iubit. Sergiu a fugit şi s-a ascuns în apartamentul său. Soţia l-a reclamat, iar poliţiştii au plecat să-l caute. Au fost, iniţial, acasă. Actorul n-a răspuns, aşa că anchetatorii au plecat mai departe. Câteva ore mai târziu, când s-au întors la reşedinţă, l-au găsit pe actor mort. Artistul n-ar fi fost la prima încercare de a-şi lua viaţa, menționează sursa citată.

Sergiu, plâns de prieteni și familie

Prietenii, colegii, familia și toți cei care l-au cunoscut pe Sergiu sunt în stare de șoc, după moartea actorului. Pe rețelele de socializare curc zeci de mesaje de condoleanțe.

Drum lin spre stele, Sergiu Marocico! Sper să-ți găsești liniștea și îmi pare nespus de rău că am fost atât de neputincioși în fața suferinței tale! Odihnă veșnică!”

„Sergiu, dragule drag, ce triști ne lași... cât de neputincioși ne-am dovedit la durerea ta. Tu, care aduceai atâta lumina și căldură. Dumnezeu să te ierte!”

„Fie-ti vesnicia odihnitore, curata,in pace si lumina Dumnezeirii ! Dumnezeu sa te ierte, si sa-ti ofere un loc in lumina Sa mangaietoare, drag coleg si.bun prieten SERGIU MAROCICO ! Condoleante familiei indurerate ! Cu tristete, Eva si Rudy Moca!”

„Nu cred, doamne ferește!! Dumnezeu sa îi dea liniștea de care avea nevoie. Om prea bun și mult prea repede plecat”

„Zbor lin printre stele. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Sincere condoleante familiei”

„Nu îmi vine să cred. Dumnezeu să-l odihnească în pace ! Prea devreme L-a luat la El”

„Zbor lin printre stele Sergiu! Dumnezeu să te odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei. Nu îmi vine să cred”

„Este trist și dureros când o floare abia înflorită se ofilește, cu toate că are rădăcinile bine înfiripate în pământul cel bun. Să-l conducem spre Împărăția Tatălui Ceresc doar cu rugăciunea, gândul nostru cel bun și amintirea frumoasă! Dumnezeu să îl odihnească în pace!”

„Suflet bun, artist de valoare, om sensibil, o mare pierdere pentru toti cei care l-au cunoscut si au stiut sa il aprecieze!”

„Odihnește-te în pace prieten drag. Nu vei fi uitat niciodată! Într-o altă lume, în altă dimensiune....sper că ne vom revedea”

Ce spun polițiștii

La data de 7 iunie, polițiștii din Mureș au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că un bărbat din Târgu Mureș a încălcat ordinul de protecție emis de instanță împotriva sa, deplasându-se la locul de muncă al femeii, unde l-ar fi întâlnit și agresat pe partenerul acesteia. Imediat de la sesizare, au fost demarate activități de verificare pentru depistarea acestuia și luarea măsurilor legale în consecință. Totodată, la scurt timp, polițiștii au fost sesizați că, de la locuința acestuia, s-ar fi auzit un zgomot. Polițiști, reprezentanți I.S.U. și un echipaj SMURD s-au deplasat la fața locului, au pătruns în locuință, unde l-au găsit pe bărbatul în cauză, decedat.

Acesta a fost transportat la I.M.L.Târgu Mureș, pentru efectuarea autopsiei, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. Totodată, din primele cercetări, nu au fost identificate urme care să indice faptul că acesta ar fi fost victima vreunei infracțiuni", au transmis reprezentanții IPJ Mureș.


Sursă foto: Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233